vrijdag 21 april 2017

Eemhof review

Ook al hadden we op voorhand enkele negatieve reviews gelezen, we vertrokken met een positieve ingesteldheid en gaven dit zeker en vast een kans. Zeewolde en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Center Parcs - De Eemhof , Zeewolde: Bekijk 1. We gaan op onderzoek uit bij het Centre Parcs de Eemhof in Zeewolde.


De eemhof is een atypisch center parcs aangezien er geen overdekte jungle dome is maar ons stoorde het helemaal niet, integendeel.

Dit kregen we na bellen met centerparcs ook niet geregel dus ik besloot de activiteiten telefonisch te plannen met een medewerker. Ik volgde het keuzemenu van centerparcs de eemhof , om vervolgens tien minuten in de wacht te staan, waarna er aan de andere kant van de lijn uit het niets werd opgehangen. Vakantiepark De Eemhof - Zeewolde. Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje.


Ga surfen en zeilen op het Eemmeer. De vloeren zijn schoon, net als de toiletten. Wat wel opvalt is dat één toilet geen wasbak heeft.


Met je vieze handen moet je dan eerst de badkamerdeur ernaast openen.

De Eemhof is een schitterend zwemparadijs met verschillende glijbanen en een groot golfslagbad. Zoals we van Centerparcs gewend is de kwaliteit zeer hoog en ziet het er prachtig uit. Ik laat jullie in minuutjes zien wat hier allemaal te doen is!


Buiten het zwemmen zijn er nog de nodige andere leuke activiteiten waarvoor je bij de Eemhof terecht kunt. Het zwembad en de kleedhokjes zijn netjes verzorgd. Zwembad de Eemhof is ook te bezoeken als dagje uit wanneer je niet het park bezoekt. U kunt heerlijk vertoeven in het bubbelbad of golfslagbad. En voor iedereen die van actie houdt zijn er ook nog de spectaculaire wildwaterbaan en diverse glijbanen voor alle leeftijden.


Wij hebben een verblijf geboekt bij de Eemhof , na aankomst bleek ons huisje een bende te zijn, aan een sloot die ontzettend stinkt en omgeven van ongedierte waardoor je niet buiten kan zitten. Als je wilt, kun je vanuit de Jachthaven de boot pakken naar dit vissersplaatsje. Op het park zelf is meer dan genoeg te doen. Lees eerst 5reviews Bekijk het weer,.


Nederland Flevoland Zeewolde. Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter. Meer de boot aan in Jachthaven De Eemhof , aan het Eemmeer.


De haven heeft een gezellige boulevard met een brasserie om een lekker hapje te eten.

Wandel vanaf de aanlegsteiger door het bos zo richting bungalowpark De Eemhof. Ook voor passanten te voet is de Jachthaven de moeite waard. Het tentenkamp heeft ook een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een kookplaat, een eethoek en badkamer met een douche. Ben vorig jaar een week geweest, en dat beviel me reuze goed! In de Aqua Mundo in De Eemhof kan je lekker zwemmen.


Maar naast het golfslagba de wildwaterbaan en de waterglijbanen, is er nog een unieke attractie. Je kunt er ook surfen op de unieke Flow Rider.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts