woensdag 12 april 2017

Exotan loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Shop nu eenvoudig en snel op beslist. Bekijk uw resultaten loungeset exotan bij Finecomb. Kies uit producten vanaf € 4450.


Ze zien er modern strak en zeer comfortabel uit. Dit laatste is ook daadwerkelijk te ervaren wanneer je er eenmaal inzit.

De samenstelling van de vulling van de kussens hebben ze zorgvuldig uitgekozen en zorgt ervoor dat je heerlijk en comfortabel zit. Het wordt vaak gecombineerd met andere materialen zoals aluminium en RVS. Hierbij is het belangrijk om te weten van welk materiaal jouw set is gemaakt, want daar is het soort onderhoud van afhankelijk. Hij is te bestellen in kleuren: mixed grey, taupe en in het mixed grey. De Ibiza loungeset wordt geleverd met 3x hoek element, 2x midden element en 1x hocker.


Dankzij de schuin aflopende rugleuning en de heerlijke, dikke kussens zit je de hele dag comfortabel in het zonnetje! Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Keter Provence loungeset - graphite.

Door het open frame schept de Lucca set ruimte op je terras. De set biedt zitplaats aan minstens personen. Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Dutch Brooklyn Loungeset van €695.


Exotan Paradiso loungeset - taupe. Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Op zoek naar een uniek loungeset met een prachtige vormgeving?


De kussens zijn lekker stevig zodat je perfect kunt loungen. De tuinmeubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en staan daardoor garant voor jarenlang gebruik plezier. Het merk biedt onder andere vele hoekbanken voor in de tuin.


De all weather tuinsets kun je het gehele tuinmeubelseizoen buiten laten staan. Het frame van de La Vida loungeset is gemaakt van aluminium.

Dit frame heeft vervolgens een powder coated behandeling gehad in de kleur antraciet. Uniek aan de La Vida loungeset is dat deze geen armleuning heeft. Op deze plaats zit een zijtafel wat gemaakt is van eucalyptus hout. Door de dikke kussens zit de loungeset erg comfortabel.


De Paradiso loungeset is 2cm. De loungekussens zijn weersbestendig en kunnen dus het hele jaar door buiten blijven liggen. De bank heeft een hoek aan de rechterkant en is gemaakt van een speciale, sterke buitenstof.


Hierdoor kan hij het hele jaar buiten blijven staan en na een regenbui weer snel gebruikt worden. Meer geluksmomentjes buiten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts