woensdag 10 juli 2019

Wat kun je met een aux ingang

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


AUX betekend Auxilary (niet auxiliary) en vrij vertaald naar het nederlands kun je hem ook wel Hulp in- of uitgang noemen.

In jouw geval gaat het om een AUX -IN, dus een Hulp- ingang. Elk apparaat wat een line-out heeft kan je daarop aansluiten. Op mengtafels zie je veelal AUX -OUT zitten. USB stick op AUX-in aansluiten - Audio en.


Wat op het eerste gezicht verwarrend klinkt, blijkt na de uitleg van een paar basisbegrippen, minder moeilijk dan gedacht. Een AUX - ingang is simpelweg een audioingang. Welke kabel bij welke AUX - ingang past, verschilt per apparaat.


Ook heeft ieder apparaat verschillende benamingen voor deze audioingang – maar in principe is het allemaal hetzelfde. De aux - ingang is geschikt voor een stereokabel met een stekker van mm (niet inbegrepen).

Velen autoradio’s hebben nog geen internetverbinding hiermee is streamen onmogelijk. Een aux kabel gebruik je daarom om een verbinding te maken met je telefoon. De aansluiting van een auto radio bevind zich vaak voorop de auto radio. Hierdoor kun je rechtstreeks een aux kabel aansluiten op de voorkant. Dit type kabel is verkrijgbaar bij alle elektronicawinkels.


Kan iemand mij het verschil tussen de AUX en Phono ingang op een. Stel je hebt een versterker met alleen. Kun je dan niet het volume wat. Ik en mijn vader willen heel graag weten wat AUX betekent.


Je hoeft niets te installeren Die AUX ingang sluit je aan op de koptelefoonuitgang van je telefoon. Je kunt er verschillende apparaten op aansluiten. Iig als die AUX ingang het doet.


Heb je er een digtale losse ontvanger bij staan, want ook daar zit meestal een tulp uitgang voor audio op. Er zijn nog diverse flatscreens met scart, bv Sony. Alleen het verschil tussen scart en hdmi is dat een scart analoog is en een hdmi digitaal met kanalen die beeld (rgb) en geluid verzorgen.


In principe is de AUX bedoeld voor line-out aansluitingen welke (de meeste) android telefoons niet hebben. Echter, uit ervaring weet ik dat het o. Wel goed op letten dat een koptelefoon uitgang variabel in volume is en dat als je het op stil zet, je ook niets over je radio hoort.

Deze zit echter in de meeste gevallen geïntegreerd in de speler of soundbar en beschikt over veel minder mogelijkheden en features dan een stand-alone receiver. Audio bestanden via de Yatour CD wisselaar emulatie Ik ben wel benieuwd hoeveel CD mappen CD01. CDje kunt gebruiken op een SD kaartje.


Als dit je niet genoeg vindt, kun je externe speakers aansluiten via de RCA AUX ingang. Deze radio houdt je ook bij de tijd. Hij is uitgerust met een klok en een praktische alarmfunctie.


Met bluetooth functionaliteiten. Middels een aux aansluiting kun je mediaspelers met een mm uitgang, zoals de hoofdtelefoon aansluiting, via een aux kabel aansluiten op dit product. Zo kun je ook in de auto genieten van jouw favoriete muziek. Auxiliary) Een versterker (voor-, geintegreerd of tuner-) bevat meerdere ingangen. Op deze ingangen kunnen verschilllende bronnen worden aangesloten (bijvoorbeeld een CD-speler).


Op de Aux kan elke willekeurige signaalbron worden aangesloten. Omdat de gevoeligheid laag is, (vanaf ca. 150mV) is de Aux echter niet. Gaan naar monitors, effectapparaten ed. Met een volumeknop per aux kun je regelen hoe hard die betrffende aux het signaal weg stuurt.


Soms zit er nog een AFL schakelaar die als je hem activeert het beluisteren van die aux uitgang via de koptelefoon mogelijk maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts