dinsdag 9 juli 2019

Dakgootbescherming tegen bladeren

Bekijk nu ons brede assortiment dakgoot bescherming of vraag vakkundig advies. Dakgoten: Mastgoten en Bakgoten. Weerbestendige Ubbink bakgoten. Ontdek het Ubbink assortiment!


Bestel Bescherming bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 100.

Van kindertijdschriften tot opiniebladen. Voor iedereen is er een tijdschrift en een aanbieding. Als u te laat bent lopen de goten over, of de riolering raakt verstopt. Overlopende goten kunnen ernstige waterschade veroorzaken, dit vooral wanneer de buitenrand van de goot hoger is dan de binnen opstand.


Wil je voorkomen dat je dakgoten verstopt raken door bladeren ? Of heb je last van vogels of ongedierte in je dakgoten? Met behulp van dakgootbescherming zijn jouw goten beschermd. Geen bladeren en vuil meer in uw dakgoot.

Onze unieke dakgootroosters beschermen uw dakgoot tegen bladeren , takken, vogelnesten, steenmarters, vuil en insecten, nooit meer uw dakgoten schoonmaken, voorkomt verstoppingen, lekkages en waterschades. Op de dakgootbescherming zit jaar garantie op de werking van het product en jaar garantie op de installatie werkzaamheden. Mits de onder constructie geen gebreken vertoond. Voor het eenvoudig voorkomen van verstopte en volgelopen dakgoten, is deze dakgootbeschermer een ideale oplossing. Met deze set kan maar liefs meter dakgoot beschermt worden tegen blad , egels, takken en ander vuil.


Eenvoudig is deze bladvanger aan te brengen met de meegeleverde bevestigingsclips. Dit zorgt op zijn beurt weer voor een verlenging van de levensduur van je dakgoot. Klik op de button om naar de voordelen van de dakgootroosters te gaan. Het blad droogt op en waait weg.


Door de geperforeerde bovenkant van de dakgoot beschermer wordt vuil, zoals bladeren en takjes, tegen gehouden. Bladervrij aluminium dakgootbescherming is de kroon op uw dakgoot! Het regenwater kan echter wel soepel afvloeien. Er kan zich heel wat vuil ophopen in jouw dakgoot.


Het water kan dan niet goed afgevoerd worden door ophopingen van opwaaiend vuil, bladeren en takken, mos, vogeluitwerpselen, enz. Een verstopte regenpijp kan echter grote gevolgen hebben voor je huis. De eerste nachtvorst hebben we achter de rug.


Hoogtijd om de kwetsbare planten in onze tuin te beschermen tegen de koude.

Vooral niet inheemse en tropische planten zijn niet bestand tegen vorst. Ook planten die in potten staan zijn gevoeliger aan lage temperaturen. Met dakgootbescherming zit je sowieso goed omdat in tegenstelling tot andere dakgootroosters deze roosters de achterkant van de goot en dakbeschot wel afdicht.


Hierdoor komen er geen bladeren en ook geen overstromend water meer achter je dakgoot. Wij plaatsen en leveren onze dakgootbescherming door heel Nederland. De dakgootbescherming voorkomt dat bladeren , dennennaalden, takjes, vuil en gruis van de dakpannen niet meer in de dakgoten terecht kunnen komen. Wat doet dakgootbescherming ? Beschermt de kelders, fundering en muren tegen wateroverlast. Ook elk jaar weer last van bladeren in de dakgoot?


Gootdrain is de oplossing tegen bladeren in de dakgoot! Met de gootdrain gaat u de bladeren in de dakgoot tegen ! Plaats de gootdrain in de dakgoot en u heeft geen last meer van bladeren. Vogels krijgen niet meer de kans om via de goot onder de dakpannen te kruipen. En het voorkomt dat marters via de goot onder dakpannen kunnen.


We houden allemaal van een prachtige tuin met mooie bomen met een prachtige bladerkroon. In schone dakgoten zonder bladeren en ander vuil is de waterafvoer optimaal, wat lekkages voorkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts