donderdag 11 juli 2019

Buitenkraan laten aanleggen

Veel A-merken tegen outletprijzen! Douchekraan van een kwaliteitsmerk? Buitenkranen van alle merken online. Op deze pagina geven wij u informatie over een vorstvrije plaatsing via of vanuit de kruipruimte en de gemiddelde kosten die berekend kunnen worden door de loodgieter. Wat kost een buitenkraan laten plaatsen?


Wij kunnen in de meeste gevallen een buitenkraan aanleggen binnen een halve werkdag, uur.

Dit betekent dat het in de praktijk ongeveer €1zal kosten om uw buitenkraan te plaatsen. Wanneer u precies wilt weten hoeveel het kost om een buitenkraan in uw tuin te laten aanleggen kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo hoef je nooit meer die lange tuinslang onhandig door het hele huis uit te rollen. In dit stappenplan lees je hoe je zelf een buitenkraan kunt aanleggen en wat je daar precies voor nodig hebt. Materiaal buitenkraan : 1x (of 2x) buitenkraan , 1x kogelstopkraan met aftapper, koppelingen en leidingwerk.


Alle materialen en leidingwerk met Kiwa keur. Als trotse eigenaar van een mooie tuin kan het handig zijn om buiten te beschikken over een kraan. In het geval u deze nog niet heeft, kunt u kiezen voor het aanleggen van een buitenkraan.

Het is mogelijk om het aanleggen zelf te doen, als u zelf enig verstand heeft van een waterleiding. Dit scheelt uiteindelijk in de kosten. Vergeet bij het aanleggen van de tuin vooral de buitenkraan niet. Bij een gemiddelde eengezinswoning komt de buitenkraan aan de buitenmuur, daarom gaan we uit van een gevelplaatsing in een woning met kruipruimte. De kruipruimte kan in de winter goed gebruikt worden als aftappunt.


Bij naderende vorst moet je de buitenkraan afsluiten. Transparant en helder, geen onverwachte kosten. Lekker genieten van water in uw tuin? Nooit meer heen en weer met emmers.


Dit is een klus die je het best door een vakman kan laten doen. Een buitenkraan installeren is wat dat betreft echt een uitkomt. Is er een wateraansluiting in de tuin? Kiest u voor een vorstvrije.


Graag wil ik een buitenkraan aanleggen aan de voorgevel. Ik zou graag een vorstvrije buitenkraan willen hebben. Amerikaanse koelkast aansluiten op de waterleiding?


Leiding van de buitenkraan gesprongen door vorst? Vervangen van de (meng)kraan in keuken, badkamer of toilet?

Waterlekkage in meterkast of kruipruimte? Wil je zelf een buitenkraan aanleggen , dan kun je gebruik maken van het onderstaande stappenplan. Voordat je een buitenkraan aanschaft is het misschien goed om te overwegen of je een vorstbestendige buitenkraan wilt. Deze is wellicht iets duurder maar u bent niet verplicht om tijdens de vorstperiode het water naar de kraan af te sluiten. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Ik wil graag een buiten kraan laten plaatsen. Van af het water in de meterkast naar buiten is ongeveer meter. Bij het aanleggen van een buitenkraan moet je rekening houden met vorst. Als het gaat vriezen kan je het deel van de leiding dat wordt blootgesteld aan de vorst afsluiten en het water door de aftapkraan weg laten lopen.


Geen gesleep meer met zanderige tuinslagen door je huis. Geen gedoe meer met losschietende koppelingen op je keukenkraan, en geen waterplassen meer in je keuken. Als u de auto wast of de tuin sproeit, wilt u niet meer met emmers water slepen of meters tuinslang uit hoeven leggen.


De wijze waarop u een kraan tegen de gevel monteert, is in de eerste plaats afhankelijk van de plaats waar hij komt. Stappenplan buitenkraan aanleggen. Met het stappenplan van Vos Kunststoffen wordt een buitenkraan vervangen of het opnieuw plaatsen en monteren bijna een fluitje van een cent. In verband met bevriezingsgevaar adviseren we de buitenleiding zo kort mogelijk te maken. Dit zijn speciale buitenkranen, die je in periodes met vorst heel gemakkelijk kunt afsluiten en kunt laten aflopen.


Zo ontstaat er geen schade aan de leiding en de buitenkraan. Let wel op bij de aanschaf van een vorstvrije buitenkraan dat de muur waarin je deze wilt plaatsen geschikt is voor dit soort buitenkranen. Beste lezer,Heb afgelopen zomer een buitenkraan tegen de gevel in de tuin laten aanleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts