maandag 29 juli 2019

Hoezen voor tuinset

Alles uit voorraad leverbaar! Tuinsets: Vraag uw korting aan. Bestel nu, binnen uur geleverd! Voor elke tuinmeubel een passende hoes. Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar.


Altijd de laagste prijsgarantie.

Binnen dagen gratis thuisbezorgd! De tuinset - en loungeset hoezen worden geleverd met een handige opbergtas. Tuin- en loungeset hoezen zijn voorzien van een rijgkoord met stopper aan twee kanten van de hoes. L-vorm hoezen zijn nog voorzien van extra gespen.


Kussentassen hebben versterkte handvaten en een dubbele ritssluiting zodat u makkelijk bij de kussens kunt. Onze tuinset beschermhoes bewaart zelfs jouw volledige tuinset van regen en ontij. En ook de aparte pronkstukken van jouw tuinmeubilair kunnen door onze beschermhoezen apart verzekerd worden van een goede bewaring: de stapelstoel of het ligbe de schommelbank of de tuinkussens en zelfs de parasol: voor al jouw tuinmeubilair hebben wij de juiste beschermhoes en de garantie van topkwaliteit.


Wanneer u uw tuinset , barbecue of parasol onder een van de kwalitatieve hoezen van tuinmeubelhoesshop vandaan haalt is deze ready to use, niet groen aangeslagen en beschermd tegen de invloeden van het weer. En dus klaar om weer een zomer van te genieten!

Zwarte ronde hoes voor tuinset 1x 1cm. Met een tuinmeubelhoes of loungesethoes bescherm je jouw tuinset of loungeset gemakkelijk in één keer. De beschermhoezen houden weer, wind en zon tegen en zorgen dat je tuinset mooi en droog blijft.


Kies je tuinsethoes zorgvuldig bij je tuinset , zodat hij goed past en de beste bescherming biedt. Een goede tuinsethoes kiezen. Dat wil zeggen, deze zit niet te strak maar ook weer niet te los. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze tuinset hoes verlengd de levensduur van uw tuinset , reduceerd vocht en condens en gaat schimmel tegen. De vezels zijn door en door geverft, daardoor is de hoes kleur echt. Op deze manier is de tuinset beschermd tegen weersinvloeden.


Hiermee voorkom je dat de tuinset snel vies wordt en minder snel zal verkleuren. Het tweede voordeel van een tuinset beschermhoes is dat je de stoelen niet elke avond droog hoeft weg te zetten. De hoezen zijn in verschillende maten verkrijgbaar voor iedere tuinset.


Deze hoezen verlengen de levensduur van jouw tuinset. Daarnaast houd de beschermhoes jouw tuinset schoon en beschermt het tegen schade door bijvoorbeeld regen. Beschermhoes tuinset - Bescherm jouw tuinset tegen regen, wind en vorst met deze handige beschermhoes, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw tuinmeubels.

Ook voor losse tuinstoelen en stapelstoelen. Vogelpoep, Verkleuring, bladeren en buurtkatten. Tuinmeubelhoezen koop je eenvoudig online bij bol. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je tuinset en de set in goede conditie houden. Bescherm je tuinset tegen vuil en weersinvloeden met een tuinsethoes.


Regen kan je tuinset aantasten. Een tuinsethoes beschermt de tuinmeubelen en kan de levensduur van je tuinset aanzienlijk verlengen en het onderhoud aan de meubelen beperken. Bekijk ons assortiment en bestel een beschermhoes voor uw tuinmeubelen online.


Twijfelt u over de juiste maat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Omdat beschermhoezen veel te voorduren krijgen, is een goede kwaliteit belangrijk zodat de hoes bijvoorbeeld niet gaat scheuren bij een flinke wind.


We zijn erkend door zowel Thuiswinkel. CBW, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw aankoop veilig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts