dinsdag 23 juli 2019

Hof van saksen glijbaan

Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 390. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. Shop Schoenen, Kleding En Accessories.

Hof van Saksen is uitgeroepen tot winnaar van het Kids ZwemparadijsTip! Van baantjes trekken in het zwembad tot het uitproberen van de spectaculaire glijbanen. De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort.


Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Glijbanen bij Landal hof van Saksen Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld.


De Saltato is een trechterglijbaan waar je met personen in een luchtband een mooie reis maakt langs lichteffecten.

De lengte van de trechterglijbaan is 1meter lang, heeft trechters en een doorsnede van meter. Het is de allerlangste trechterglijbaan van de wereld. De nieuwe Saltato glijbaan is een zwemattractie voor echte waaghalzen.


Er is echt van alles te beleven. Vanuit een hoge toren kunnen gasten op spectaculaire wijze afdalen. Het is onze exclusieve nieuwe collectie kleding en accessoires. De drie glijbanen , waarvan twee. Ontdek Onze Nieuwe rugzakken Nu!


Vans schoenen bestellen bij OTTO. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Dát zie je in dit te gekke filmpje! RTV Drenthe, altijd in de buurt.


De te gekke lichteffecten onderweg maken het helemaal af. Dat zijn de Bombo, de Intenso en de Presto.

Of nu ja, mochten: het was nog een heel gedoe iedereen er in badkleding af te krijgen”, grijnst hij. Hiervan kun je natuurlijk bij ons ook de filmpjes bekijken. We zijn dan ook niet meer van het park af geweest tijdens dit weekend. Wat een enorm gaaf toppark is dit.


Het zwembad is leuk, zeker met de wildwaterbaan en zo, daarnaast kun je hier ook heerlijk eten en de spa was ook echt genieten. Van de waterbakken beneden lopen we weer naar boven: bijna 1treden tellen we. Bekijk het aanbod en bestel snel. Met de bouw van de exclusieve glijbanen investeert het resort ruim miljoen euro. Hoe anders was dat bij de komst van de vorige glijbaan , waar in de eerste weken verschillende bezoekers gewond raakten.


Dat belooft directeur Roland Rozenbroek. Eten op het resort is een traktatie. Waterpret voor het hele gezin. De Kinder Academies zijn ook voor ouders leuk.


Bezorg uw kinderen de dag van hun leven door Wildlands Dierenpark Emmen te bezoeken. Voor de glijbanen geldt een minimale lente van meter, een minimumleeftijd van jaar en men dient in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Ook de Presto heeft een plekje in top van de Volkskrant weten te bemachtigen. De glijbanen ontlenen hun namen aan termen uit de muziek: Bombo, Presto en Intenso.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts