donderdag 11 juli 2019

Weber original kettle 57 cm black

Gratis Verzending en Installatie! Kies uit producten vanaf € 299. Specialistisch advies nodig? De duurzame aluminium asschaal is uitneembaar voor het makkelijk verwijderen van de as.


Weber original kettle 57 cm black

Door middel van dit systeem is de barbecue eenvoudig te ventileren en schoon te maken. De thermometer in de deksel zorgt voor permanente tempratuurcontrole. Deze brikettenbarbecue met geëmailleerde deksel en ketel is voorzien van het unieke One-Touch reinigingssysteeeen gepatenteerd ventilatie- en schoonmaaksysteem.


Dat scheelt een hoop tijd en moeite tijdens het schoonmaken. Je gaart het vlees direct boven het vuur (direct grillen) of laat de warmte binnen de barbecue het vlees gelijkmatig garen (indirect grillen). Wenn du nach deinem Grillgut sehen oder Kohle nachlegen musst, kannst du den Deckel einfach an den Haken am Kessel hängen.


Weber original kettle 57 cm black

You can directly cook the meat above the fire (direct grilling) or let the heat inside the barbecue evenly cook the meat (indirect grilling). Dit model is voorzien van scheurvaste, weerbestendige en verhoogde wielen (20cm) met een afdekplaatje. Op dit kookoppervlak barbecue je voor maximaal familieleden of vrienden. Hiermee verwijder je het as met druk op de knop.


De barbecue heeft het One-Touch systeem. Je meet de hoeveelheid briketten af met de meegeleverde brikettenmaatbeker. De hoes is uv-resistent en waterbestendig zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft. Met de hoes verleng je de levensduur van je barbecue. Je sluit de barbecuehoes af met behulp van klittenband.


Unsubscribe from Castorama? Alles wat je deze zomer nodig hebt voor een geslaagde BBQ vind je op beslist. Daarnaast heeft de Compact Kettle een drievoudig vernikkeld grillrooster, luchtgat en een asverzamelaar van roestvrij aluminium. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Het boven rooster is verchroomd.


Deze vernieuwde Original Kettle Premium brikettenbarbecue met geëmailleerde deksel en ketel is voorzien van het unieke One-Touch reinigingssysteeeen gepatenteerd ventilatie- en schoonmaaksysteem. Op de houtskoolbarbecue barbecue je voor wel personen tegelijkertijd. Genoeg ruimte dus om met het hele gezin te barbecueën. Bovendien is er nog genoeg ruimte voor vrienden om aan te schuiven.


Weber original kettle 57 cm black

Grill burgers, wors, steak and all of your sides at once on the spacious Original Kettle charcoal braai. Perfect voor het bereiden van een maaltijd voor het hele gezin. Deze houtskoolbarbecue is uitgerust met een thermometer in het deksel, een uitneembare asschaal, een aluminium ventilatierooster en een dekselhaak. Met de gesloten deksel van de kettle barbecue krijgt u de grill snel op temperatuur.


Dankzij de brikettenstarter hoeft u de gloeiende briketten nooit aan te raken. Weber Spirit E2Original GBS Black. Barbecue à charbon avec cuve et couvercle en acier émaillé garantis ans. Thermomètre intégré au couvercle pour le contraôle de la. Het as is gemakkelijk te verwijderen door de uitneembare asschaal.


Weber original kettle 57 cm black

Ook handig: met de brikettenmaatbeker kun je precies de juiste hoeveelheid briketten afmeten. Geen onhandig gedoe meer met het tillen van een zware barbecue. De wielen zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen elk type weer aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts