vrijdag 5 juli 2019

Stekker tegen muizen

Specialistisch advies nodig? Wij hebben de beste oplossing die er te vinden is. Muizen verjagen ZONDER GIF. Grootste aanbo de laagste prijzen.


De Isotronic anti- muis stekker verjaagt muizen uit je huis door het uitzenden van ultrasoon geluid en heeft een bereik van circa m². Boven plafonds, achter muren en in geïsoleerde wanden dringt het ultrasoon geluid niet goed genoeg door op het ongedierte en zal daardoor niet effectief zijn. Ga je een kat (poes of kater) aanschaffen gebruik dan geen muizenvergifkorrels meer en ook geen valletjes.


Om muizen buiten uit de tuin te verjagen moet je rondom je tuin wat aanbrengen dat ze buiten houdt. Dit kan een plastic border zijn of kruiden als munt, kamille, lavendel waar muizen een hekel aan hebben. Houdt het daar ook kaal zodat ze geen schuilplaats hebben tegen de roofvogel. De stekker zorgt voor een verandering in dit veld door de frequentie net anders te maken, dit vinden muizen , muggen, spinnen en knaagdieren erg vervelend en ze zullen vervolgens uit de buurt blijven. Doordat het via de elektriciteitsleidingen gaat kan de stekker ook in andere ruimtes waar de leidingen lopen invloed hebben op het ongedierte.


Stekker tegen steenmarters Vario shulz. Door middel van ultrahoge tonen worden de ongedierten verjaagd. Er zijn instelbare ultrasone frequenties, ieder ongedierten soort zijn eigen frequentie.


Kooi- en kantelvallen vangen de muis leven zodat je die buiten vrij kunt laten. Zorg ervoor dat er in huis niets eetbaars te vinden is voor de muizen behalve in de muizenvallen. Ongedierte in huis komt in veel varianten voor, waaronder muizen. Wie denkt dat een muizenprobleem alleen voorkomt in oude, vervallen en smerige woningen heeft het mis.


Tegen muizen , ratten en de meeste kruipende insecten. Simpel in het stopcontact steken en klaar! Dit apparaat werkt door het uitzenden ultrasone golven en met een elektromagnetische veld wat auditieve stress veroorzaakt bij knaagdieren en kruipende insecten. Let er ook op dat muizen kunnen springen, tot een meter hoog. Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De beestjes worden onmogelijk resistent voor veranderingen in het elektromagnetisch veld.


Het plaatsen van de anti- muizen stekker. Een muis bestrijden met de anti- muizen stekker geeft geen gedoe. De insecten en muizenverjager 2is een verjager met een ultrasoon geluid die werkt tegen muizen , spitsmuizen en insecten.


De verjager werkt zowel op batterijen als op het stopcontact. Deze insecten en muizenverjager is helemaal in te stellen. U kan er voor kiezen om het apparaat muizen te laten verjagen of insecten. De gebruiksinstructies zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moeten worden aangehouden.


Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik. Het laden gaat via een stekker met USB uitgang. Tegen ratten, muizen , muggen, spinnen en ander ongedierte. Als jij een muis wilt bestrijden zonder dat het diertje doodgaat, kun je bij Kabelshop.


En het mooie is: als je op een werkdag voor 23:bestelt, heb je jouw pakketje morgen in huis. Generation Block 300gram - tegen muizen en ratten - muizengif rattengif- x 20gram Blokken lokaas met snelle werking! Beste, ik zit met ratten en muizen in mijn volliere, mijn vraag is, is het Pest Reject ook schadelijk voor vogels, ik wil die ratten en muizen weg bij mijn vogels, en dat mijn vogels daar geen last van hebben. Bovendien planten muizen zich razendsnel voort, waardoor in een mum van tijd een heuse muizenplaag in je woning kan ontstaan.


Het is dan ook belangrijk om muizen in huis te bestrijden! Hierbij de beste tips ter bestrijding van muizen in je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts