vrijdag 12 juli 2019

Camping duinrell

Camping duinrell

Het Grootste aanbod Stacaravans op deze camping. De Meeste keuze in Stacaravans, boek nu Zonder Reserveringskosten! Het kampeerterrein op Duinrell biedt een unieke combinatie van mooie campingplaatsen in het groen en vermaak voor het hele gezin: je verblijft op een camping met waterpark én attractiepark.


During your holiday you will enjoy the charm of camping on or family campsite and you have unlimited access to Duinrell 's attractions and outdoor swimming pool. At Duinrell we have no fewer than fourteen camping fields. Camping met attractiepark en waterpark. Moreover, our activity team always organizes something fun for you.


Duinrell is dé plek voor een vakantie met baby of peuter of met de hele familie. CAMPING DUINRELL #128056; 4-sterren camping Duinrell heeft een van meest spectaculaire waterglijbanen van Europa. Het zwembad behoort niet voor niets tot de top beste zwembaden in de wereld! De camping is prachtig gelegen bij de duinen van Wassenaar. Maar wat Duinrell echt uniek maakt, is dat het grenst aan het gelijknamige attractiepark met het grootste glijbanenparadijs van Europa: het Tikibad.


Camping duinrell

De kronkelende glijbanen en tunnels van het Duinrell Tikibad zijn populair bij kinderen van alle leeftijden. Perfect voor de kinderen, want zij kunnen de hele dag het attractiepark gratis in- en uitlopen. Toch kunt u ook kiezen voor een rustige plek om te relaxen op camping Duinrell. De prachtige kampeerterreinen liggen gevarieerd in bos- en duingebied en beschikken over uitstekende faciliteiten. Plezier voor alle leeftijden op een landgoed in de duinen van Wassenaar.


Ideaal voor een vakantie in Nederland of een kort verblijf met het hele gezin. Daarnaast hadden we boodschappen gedaan in de Duinrell winkel, volgende ochtend bedorven en stank want de koelkast bleek kapot te zijn. Bij Eurocamp bepaalt u helemaal zelf hoe u het liefst naar uw vakantiebestemming reist. Gratis toegang tot het spectaculaire Duinrell attractiepark.


Camping duinrell

Bijna al onze campings zijn eenvoudig te bereiken met uw eigen auto. De bezoekers van onze camping zijn gezinnen met kinderen in de leeftijdscategorie tot jaar, maar ook senioren. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers is onze camping zeer geschikt. Naast de schitterende natuur is de camping het ideale vertrekpunt voor daguitstapjes naar Scheveningen, Den Haag of Amsterdam.


De entree per persoon voor het Tikibad is € per uur, € voor uur en € voor de hele dag. Kinderen tot en met jaar zijn. The holiday park of Duinrell lies between the dunes and the forest. The place for a wonderful holiday with the kids or the entire family.


Everything is possible in the wonderful nature reserve in and around the woodlands of Duinrell. U zult dus zeker genieten op deze camping. Dit is een wereld waar u geen genoeg van kunt krijgen.


In de bossen rondom de camping bevindt zich het attractiepark. Er zijn achtbanen en andere attracties voor jong en oud. Een leuke kampeervakantie voor uw kinderen op camping Duinrell (Wassenaar, Zuid-Holland) boekt u bij Koko Holidays. Duinrell beschikt vandaag de dag over zowat attracties voor alle leeftijden.


U kunt hier fietsen huren en van de prachtige natuur genieten. De mascotte is Rick de Kikker die in het leven werd geroepen als ondersteuning voor de slogan “ Duinrell , daar kikker je van op”. De meeste bezoekers kiezen voor een dagje of een paar dagen camping gecombineerd met de vele leuke attracties binnen het park.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts