vrijdag 12 juli 2019

Complete veranda

Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Groot aanbod verandaverlichting hier! Verandaverlichting voor de laagste prijs. Als u uw complete aansluitset (dus niet alleen de enkelwandige kachelpijpen) volledig in het zwart wenst, dan kunt u het product Spuitkosten Aansluitset meebestellen. Hier vragen wij €10- incl.


Het complete set (ook de dubbelwandig geïsoleerde buis) zal dan in het zwart geleverd worden.

Deze dimbare Cree LED spot set is een hoogwaardig product met een warme lichtkleur. Door deze kleur creëert u een warme sfeer. Deze Cree LED spot set wordt geleverd inclusief dimbare transformator, afstandbediening, verdeler, en meter kabel per spot.


Een houten veranda met glazen dak besteld u eenvoudig online bij Glasdiscount. Zowel in aluminium als verschillende soorten hout. Bij al onze douglas veranda bouwpakketten kunt u kiezen uit een groot aantal standaard maten.


Vaak is er wel een maatvoering die voor u geschikt zal zijn. Mocht u echter uw houten veranda exact op maat willen hebben, omdat deze bijvoorbeeld tussen bijkeukens in komt te staan?

Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Van een op maat gemaakt ontwerp tot de daadwerkelijke realisering aan uw nieuwe of bestaande woning. Complete Sets Polycarbonaat. Kan ik de veranda makkelijk zelf monteren? Deze veranda is heel gemakkelijk zelf te monteren, vanwege het makkelijke click-systeem.


Naast de veranda zelfbouw pakketten bieden we zowat elk gewenst onderdeel! Van schroefje tot een complete serre. Het aanbouwen van een veranda zorgt niet alleen voor meer licht in uw woning maar, ook voegt ook nog eens extra waarde aan uw woning toe.


Twijfelt u over een veranda bouwen? Polycarbonaat vindt het belangrijk dat u elk seizoen van het jaar volop kunt genieten van het buitenleven in uw achtertuin. Met een veranda kunt u op ieder moment genieten van het buitenleven, vier seizoenen lang.


Zelf uw veranda bouwen en langer genieten van het prachtige buitenleven onder uw eigen afdak? Geniet langer van uw tuin met een overkapping of houten veranda aan huis. Een douglas houten veranda overkapping aan huis biedt zonder veel lichtverlies een goede bescherming van uw terras en tuinmeubels. Vind úw voordelige veranda met veranda zonwering. Bij Tuinmaximaal vindt u goedkope veranda ’s van hoogwaardige kwaliteit.


Stel uw luxe tuin veranda samen naar uw eigen wensen.

Kies voor een polycarbonaat of glazen dak en maak de keuze uit een open of gesloten terras met glazen schuifdeuren. De tuinkamer met glasschuifwanden (inclusief twee spies, inclusief glas), de tuinkamer met dubbele deur (inclusief twee aluminium wanden voorzien van glas) en de tuinkamer met 4-delige schuifpui (inclusief twee aluminium-wanden voorzien van glas). Beide veranda ’s kunnen in vele standaard maatvoeringen worden geleverd.


Maak uw veranda compleet en kies een gootset uit het assortiment. U heeft de keuze uit PVC, aluminium of zinken gootsets. Daarnaast bieden wij voor de fundering van uw veranda ook betonpoeren met aluminium stelvoet aan. Aluminium veranda Profiline met polycarbonaat platen opaal of helder 16mm. Gootsierlijst standaard rond.


Klassiek of vlak optioneel. Natuurlijk zijn ze voorzien van een louvredak: het summum van buiten leven met het comfort van binnen. Onze designers zorgen voor een unieke wisselwerking met de woning.


Bent u op zoek naar een veranda bouwpakket?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts