maandag 8 juli 2019

Eurom outdoor heatpanel

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 1399. De beste prijzen eurom heatpanel. Hij voldoet aan IPXisolatie-eisen, wat inhoudt dat hij prima tegen spatwater kan.


Eurom outdoor heatpanel

De Heatpanel is aan de wan maar ook aan het plafond te bevestigen en is daarnaast spatwaterdicht (IPX4). Hang de elektrische, aluminium terrasverwarmer aan de muur, het plafond of onder je overkapping. Steek de stekker in het stopcontact en zet hem aan met de afstandsbediening. Het hittepaneel behoudt zijn zwarte kleur tijdens het verwarmen. De heatpanel is zowel aan de wand als aan het plafond te bevestigen en is daarnaast spatwaterdicht (IPX4).


De meegeleverde bevestiging kan zowel aan de muur als aan het plafond gemonteerd worden, zodat u hem naar eigen voorkeur kunt installeren. Eurom outdoor heatpanel RC (met afstandsbediening) Deze moderne heatstrip van Eurom is uitermate geschikt voor het verwarmen van een terrasoppervlak tot 12m². Binnen een kwartier is deze elektrische terrasheater al opgewarmd. Reserveer online, laagste prijzen. Boek het Cocooning, Avignon.


Eurom outdoor heatpanel

Betaal Veilig Achteraf met Klarna, Sterk Materiaal, Robuuste Bruine Kleur. In tegenstelling tot andere heaters geeft hij geen licht af door gloeielementen, maar alleen maar aangename warmte. Deze terrasverwarmer geeft genoeg warmte om een terras van circa m² razendsnel te verwarmen. Geen gedoe met gas, steek de stekker in het stopcontact en deze terrasverwarmer doet zijn werk. Bekijk alle specificaties of ga direct naar de beste deal.


Heatpanel , geeft geen rood licht, maar wel warmte Met deze luxe en stijlvolle heater worden de avonden buiten een stuk aangenamer, en blijf je graag nog even zitten. De terrasverwarming geeft geen verlichting en het hete paneel gloeit niet rood op. De subtiele en strakke terrasverwarmer komt het meest tot zijn recht op een beschutte plek zoals in serres, onder een overkapping of op een veranda. Op een frisse zomeravond is een aangename warmte op uw terras of onder de overkapping altijd fijn.


Naast het uitstralen van een aangename warmte, zorgt de heatpanel ook voor een sfeervolle uitstraling. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Ideaal voor een heerlijke avond genieten bijvoorbeeld onder de veranda.


Omdat de terrasverwarming steeds vaker een permanente plek krijgen binnen het huishouden etc, wordt het design steeds belangrijker en mooier. De terrasheater kan zowel aan het plafond als aan de muur bevestigd worden. Outdoor heatpanel RC terrasverwarmer. Met deze Eurom heater kan je ook als het kouder wordt buiten genieten. Deze heatstrip van Eurom geeft geen storend licht, maar warmte!


Eurom outdoor heatpanel

Bekijk en download hier de handleiding van Eurom OUTDOOR HEATPANEL RC Terrasverwarming (pagina van 40) (Deutsch, English, Français, Nederlands). Download hier gratis uw Eurom OUTDOOR HEATPANEL RC handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Dit warmtepaneel is een hangmodel.


Met deze heatpanel kun je langer genieten van je avonden buiten. De heater geeft geen licht af, maar enkel warmte. Hierdoor blijft de sfeer behouden. Tevens is het heatpanel spatwaterdicht.


Dankzij deze terrasverwarming van Eurom zit u er iedere avond heerlijk warmpjes bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts