woensdag 24 juli 2019

Blokhut sten

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Voor tuinhuis Sten gebruiken we onbehandeld Noord-Europees vurenhout.


Met het formaat van 295x200cm is dit een geschikte tuinhuis voor iedere tuin. Tuinhuis Sten wordt standaard geleverd met dakleer en vaste roedes voor de ramen en deuren. De onbehandelde houtlook geeft dit model een strakke uitstraling. Wat dit model uniek maakt is dat de ramen en deuren zowel links als rechts te plaatsen zijn.


Fonteyn levert dit model inclusief dakleer. In de blokhut kunnen de deur en het raam zowel links als rechts geplaatst worden. Uitstekend geschikt als opslag voor tuingereedschappen of ander klein materiaal.


Blokhut Sten - 300x200cm - 28mm. Zoekt u een houten tuinschuurtje van ongeveer bij meter voor een aantrekkelijke prijs van mm wanddikte? Bij ons profiteert u van deskundig advies en Laagste prijsgarantie. Het heeft behoorlijk gewaaid en geregen maar dat heeft geen enkel probleem opgeleverd voor de blokhut.


De blokhut staat nu al meerdere maanden en we zijn nu de winter voorbij. Wat ik wel heb gedaan, is dat ik voor alle zekerheid de gordingen aan de binnenkant aan de fascia vastgemaakt met stalen hoekbeugels. Het zadeldak van de tuinhuisje Sten is iets hellend. Het hemelwater loopt daardoor makkelijk af. Met een wanddikte van 28mm is blokhut Sten een degelijke blokhut voor het opbergen van uw spullen.


Wij willen je het liefst geheel ontzorgen. Als je voorafgaand een vraagje voor ons hebt of advies op maat wilt ontvangen, dan horen we dat natuurlijk graag. Breedste assortiment blokhutten, snelle levering in NL.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wij realiseren bouwwensen door deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp. Daarnaast beschikken we over een showroom van 3. De compacte blokhut Sten past in vrijwel iedere tuin. De deuren en ramen kunt u zowel links als rechts te plaatsen.


Het raam van dit tuinhuis is te openen, zodat u frisse lucht binnen kunt laten. Goedkoop en snel geleverd. Het is aan te raden om tijdens opbouw de mes en de groef van de blokhut te behandelen, en na opbouw de buitenkant van de blokhut ca. Wij gebruiken blikken van 5L en voor iedere blokhut is berekend hoeveel blikken u nodig heeft. Sten heeft een voorluifel van centimeter en is voorzien van een raam en een deur aan de voorzijde.


De deur en het raam zijn zowel links als rechts te plaatsen. Het impregneren van de blokhut Sten kost tijd. Daarom zal de levertijd ongeveer tot weken zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts