maandag 15 juli 2019

Smits boomkwekerij

Ontvang Ski uitrusting en Brillen van de outdoor expert! Wij staan met service, advies en competentie aan jouw kant! Ruime keuze, snelle verzending! AV kabels van alle merken online!

Informeer naar de mogelijkheden. Welkom op de website van Kwekerij Smits. Onze verkoop-, logistiek- en boomkwekerijteams verzorgen uw order met de grootste precisie. Daardoor leveren we budgetgericht uw volledige plantenlijst uit.


Doordat we samenwerken met diverse kwaliteitstelers zijn we in staat bloemen en planten van zeer goede kwaliteit aan te bieden. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie met de klant. Onze klantenkring bestaat uit hoveniers, tuincentra en gemeenten.


Het enten of veredelen van bomen, struiken en heesters.

Bij ons kunt u terecht voor werkelijk alle voorkomende machines, dit uiteraard voor zowel particulier alsmede professioneel gebruik, zoals hoveniersbedrijven, gemeentes en instellingen etc. Een goede verdeling kan alleen slagen met een gezonde en een in prima staat zijnde stam. Smit Kwekerijen een van de toonaangevende kwekerijen in Europa. Het bedrijf kweekt al meer dan jaar een grote diversiteit aan planten die met zorg verzameld en uitgekozen worden op plekken over de hele wereld. De planten worden op afstand gekweekt en worden hierdoor individueel opgekweekt tot een eindproduct.


Wij verzorgen dagelijks leveringen in geheel Europa. De natuurlijke groei van de plant en de toegevoegde creativiteit zijn terug te vinden in de vele vormen die op de kwekerij te vinden zijn. Door in te spelen op wensen en behoeftes proberen we uw verwachtingen te overtreffen.


De verzameling is te bewonderen in het Peter Pinetum welke gelegen is aan de voorzijde van de kwekerij. U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen op onze boomkwekerij te Oirschot. Dit doen wij graag op afspraak, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Het stopt niet na het uitzoeken van jouw boom. Klantgericht ondernemen staat centraal op de boomkwekerij.


Het uitgangspunt daarbij is de beste soort, vorm en groeiwijze voor een optimale invulling voor iedere locatie en klimaatzone. De meest volledige site met ruim 66. Molenschot vindt u op Openingstijden.

Nu bijna jaar later is onze kwekerij uitgegroeid naar een modern en dynamische onderneming van hectare. Laatste Twitter berichten. Smits – On the way to PlanetProof. Een onafhankelijk en duurzaam pluimveebedrijf met gelukkige dieren en (h)eerlijk.


Wij telen onze dakbomen en leibomen op rijke zandgrond die we vruchtbaar houden met compost en organische mest. Boomkwekerij Rein en Mark Bulk Designed by Anne Brylla. De specialist in landelijk en natuurlijk wonen. Veldhoven, ongeveer KM ten zuiden van Eindhoven. De boomkwekerij richt zich.


U bent op zoek naar een prunus kwekerij, dan gaat u naar de specialist. Wij zijn gelegen in het oosten van Brabant, tevens zijn wij makkelijk bereikbaar en bent u bij ons verzekerd van een zeer ruim en divers assortiment. Bij Tuincentrum Schmitz Vlodrop in Limburg kunt u o. Het kan allemaal bij Smit Natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts