maandag 22 juli 2019

Buitenkeuken overkapping

Stijlvolle buitenkeuken van hout! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Een buitenkeuken is een grote luxueuze barbecue, al dan niet geïntegreerd in je terras met aanrecht, spoelbak en kasten. Dankzij een buitenkeuken geniet je zelf ook ten volle van je tuinfeest omdat je bij je gasten kan blijven en niet telkens over en weer naar binnen moet.

Deze maatwerk terrasoverkapping is prefab gemaakt in onze moderne werkplaats. De overkapping is gemaakt van fijnbezaagd douglas en de keuken van oud hout met een gezoet granieten blad. Wilt u ook een mooie keuken speciaal voor u op maat gemaakt neem dan contact met ons op!


Onlangs heeft de klant, een horecaondernemer, aangegeven dat hij graag een luxe buitenkeuken onder de overkapping wilde laten maken, met een Boretti barbecue. De Zanderik ontwerpt en maakt het op maat. Welkom bij het BBQ Genootschap.


Mochten bomen ontbreken dan is het aan te raden eens te kijken naar een overkapping.

Het gebruik van een buitenkeuken onder een zonnescherm is niet iets dat wij zouden aanraden. Het kan ons niet gek genoeg. Ook de uitvoering kan verschillen.


Een overkapping met een tuinhuis, sauna, buitenkeuken , hottub of mancave. We horen graag van u wat uw wensen zijn en hoe we u kunnen helpen uw droomtuin te helpen realiseren. Terrasoverkapping prijzen. De prijzen van onze overkappingen verschillen nogal. Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een exclusief programma tuinproducten van Douglas hout.


Voor een exclusieve kapschuur, veranda, een zadeldak, een buitenverblijf of een terras overkapping bent u bij Trendhout aan het juiste adres. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout. Kies uit producten vanaf € 1395.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. En een mooie buitenkeuken onder uw overkapping maakt het feest helemaal compleet.


Want wat vergroot nu meer het vakantiegevoel dan een heerlijke maaltijd koken en lekker lang tafelen met familie en vrienden?

Koken in uw eigen buitenkeuken maakt iedere (zomer)avond bijzonder. Deze tuin met buitenkeuken en overkapping is in ongeveer weken gerealiseerd in de Schuytgraaf in Arnhem. De zitbank geeft gelegenheid om gezellig met vrienden en familie te kletsen terwijl de kok zijn of haar kunsten vertoont in de buitenkeuken. De ingegraven trampoline, met hieromheen echt gras dragen bij aan een kindvriendelijke tuin.


Dit maakt het mogelijk om overkapt van uw WWOO buitenkeuken te genieten. Ook hier steekst de combinatie van het zwart gedompelde Douglas als boeien mooi af tegen het blanke hout van de rest van de constructie. Mocht je al een overkapping in de buitenruimte hebben, dan zal het mogelijk reeds in gebruik zijn als stalplek voor de auto of fiets. Een nieuwe, op-maat, overkapping maken voor de buitenkeuken kan daarom een effectievere aanpak zijn.


Gezellig met elkaar genieten en eten onder uw overkapping of verblijf. Overkappingen staan echter niet vaak op de ideale plek. Douglas buitenkeukens zijn verkrijgbaar in formaten, van laag tot hoog model. Maak uw eigen indeling naar voorkeur en beschikbare ruimte. Wij maken al jarenlang prachtige houten veranda’s en overkappingen in fraai aangelegde tuinen.


Buitenkeukens bouwen, Een vak apart. Met als motto: ‘gewoon goed is niet goed genoeg’. Vaak hebben we het met de klant over een buitenkeuken.


Hierbij krijgen we regelmatig de vraag of wij de keuken ook niet meteen kunnen bouwen. Zo kun je vooraf ideeën op doen in onze Loods, waar wij een aantal voorbeelden voor je hebben opgesteld. Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden van een overkapping op je terras. Hierbij kun je beslissen of je gebruik wilt maken van onze prefab standaard of maatwerk bouwpakketten, of dat je we het project voor je mogen plaatsen.


Ben je op zoek naar een overkapping of misschien een carport? Ga je voor een overdekt terras waar je ook als het regent heerlijk buiten van de tuin kunt genieten? Misschien zie je jezelf wel lekker in je overdekte buitenkeuken staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts