vrijdag 26 juli 2019

Pool zwembad

Ruime keuze zwembadafdekkingen! Zwembadafdekking nu al vanaf €99. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Ontdek ons ruime assortiment!


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Sinds kort is de ophaalbrug buiten gebruik gesteld en is het zwembad gesplitst. Hierdoor ontstaan een meterbad en een 2meterbad. Op het gebied van zwembaden en alle toebehoren ben je beland in de beste webwinkel van Nederland. Hier op Toppy vind je het perfecte zwembad voor in jouw tuin, én alles wat daarbij komt kijken. Dat waar jij naar op zoek bent is makkelijk te vinden en snel te bestellen.


Bovenal staan wij bij iedere productgroep klaar met onze expertise. Wij zijn jaren actief in het aanleggen van bouwkundige zwembaden. Het installeren van een Happy Pool 4x 2x 1cm.

Dit zwembad kan volledig ingegraven worden geplaatst. Ovale zwembaden dienen ingebouwd te worden in de grond met behulp van steunmuurtjes langs de rechte zijden. De vloer onder je Happy Pool 4x 2cm. We adviseren je om dit zwembad te plaatsen op een betonnen vloer.


Alle zwembadproducten vind je op zwembad. Ruim aanbod: Chloorproducten, Afdekzeilen, Onderhoudsproducten en veel meer. Zet de Frame Pool van Intex in je achtertuin. Het bad heeft een diameter van 3centimeter en een diepte van centimeter. Het stalen frame geeft het bad veel stevigheid.


De Frame Pool wordt geleverd met filterpomp van volt voor langer zwemplezier. Ondertussen is Biopool gespecialiseerd in hybride zwemvijvers, klassieke zwemvijvers, bio- zwembaden , bouwkundige zwembaden , prefab zwembaden en zwemvijvers in polypropyleen en polyethyleen. De zwembaden van Intex bestaan uit verschillende series zoals de Intex Easy Set zwembaden die binnen vijf minuten klaar zijn voor waterpret! Daarnaast biedt Intex sterke opzetzwembaden, kinderzwembaden en babybadjes aan. Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.


Voor de laagste prijs op Beslist. Deze frame pools van het merk Intex behoren namelijk tot de sterkste opzetzwembaden van dit moment. En dat wil iets zeggen, want onze andere frame pools zijn ook zeker niet de minste.

Het bad bestaat uit een mini zwembad met een capaciteit van 2liter en een ruime grote buitenring met een capaciteit van 7liter. Pool Buddy is speciaal ontwikkeld voor kleine (opzet) zwembaden. Het is een milieuvriendelijk product op basis van een natuurlijke samenstelling die het water van uw zwembad kristal helder maakt. Dankzij deze unieke formule hoeft u zich geen zorgen te maken over gladde wanden of over troebel water waardoor u volop met uw kinderen kunt genieten van uw zwembad. Verzendkosten maximaal 9 vanaf 5- gratis verzonden!


Een Ultra XTR Frame Pool is makkelijker in elkaar te zetten en heeft geen afzonderlijk kliksysteem. Dit betekent een strakker en mooier zwembad ten opzichte van de traditionele metal frame pools van Intex. Voorzien van een stalen frame zijn deze zwembaden een stuk steviger dan de opblaasbare zwembaden. Daarmee zijn deze zwembaden minder geschikt om een korte periode op te zetten.


Frame zwembaden zijn daarnaast een stuk groter. De Intex metal frame Pool is een zwembad dat garant staat voor urenlang waterplezier in uw tuin. Deze zwembaden zijn zowel geschikt voor kinderen als ouderen.


De metal frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten, binnen c. Pool Power zwembadproducten zorgen er voor dat uw zwembadwater helder en veilig blijft, zoals het hoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts