donderdag 25 juli 2019

Professionele heggenschaar

Specialistisch advies nodig? Kies of upload een ontwerp. Heggenscharen nu al vanaf € 199. Voor de laagste prijs op Beslist.


Een heggenschaar heeft een grote reikwijdte en is een ideale aanvulling op de klassieke heggenscharen.

Mocht u zwaar werk willen doen hebben wij ook natuurlijk ook een professionele heggenschaar op benzine. Tegenwoordig is een heggenschaar vaak elektrisch, er zijn echter ook heggenscharen met een benzinemotor. Ga je voor een elektrische heggenschaar , dan heb je een verlengkabel nodig. Is je heggenschaar snoerloos, dan heb je daar geen omkijken naar.


Daarnaast is het gebruik van werkhandschoenen, gehoorbescherming en een veiligheidsbril nooit een overbodige luxe bij het werken met een accu, elektrische of benzine heggenschaar. Onze nieuwe professionele bosmaaier levert hetzelfde vermogen en prestaties als brandstof aangedreven tuinmachines.

Tevens is de heggenschaar erg krachtig, vlot en is perfect in balans. Kortom, deze heggenschaar voor professioneel gebruik is perfect voor de zwaarste klussen.

Professionele heggenschaar. Snij lengte messen ca cm. De beschikbare modellen dekken alle soorten onderhoudswerkzaamheden. Met deze professionele , betrouwbare en uiterst precieze machines is het verkorten van twijgjes, het snoeien van dunne takken en het trimmen van taaie heggen een koud kunstje. Zowel voor de horizontale als de verticale snoei geschikt.


Door de grote meslengte kun je lekker snel en krachtig werken. De mes afstand van een benzine heggenschaar ligt gemiddeld ook hoger als je het vergelijkt met een elektrische- of accu heggenschaar. Dankzij het hoge aantal slagen en de diamantgeslepen speciale messen leveren de krachtige accu heggenscharen van het STIHL PRO AccuSysteem uitstekende snoeiprestaties voor perfect afgewerkte heggen en zijn ze geschikt voor professioneel gebruik.


De accu heggenschaar van het STIHL COMPACT AccuSysteem werd speciaal ontwikkeld voor de veeleisende. Houd plezier in het werk in de tuin met geschikt tuingereedschap van superieure kwaliteit. Bij Toolnation profiteert u altijd van de beste prijzen voor professioneel tuingereedschap.


De prijzen verschillen uiteraard naargelang het model je kiest.

Ook binnen elk type heggenschaar zijn er behoorlijke prijsschommelingen afhankelijk van het merk, het gewenste vermogen en de meslengte. De achterste handgreep is verstelbaar zodat u de bovenkant en zijkanten van uw haag kunt knippen, en met de uitschuifbare schaar kunt u verder reiken. Omdat de machine instelbaar is, is het werk ook minder vermoeiend. De voordelen spreken voor zich: niet gebonden aan een stopcontact en net zo krachtig als een heggenschaar op stroom. Ze maken wel redelijk veel lawaai, en je moet een voorraad brandstof in huis hebben.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Snoeischaren online bij LIDL. Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online. Meer geluksmomentjes buiten! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Doordat de messen holgeslepen zijn, zijn ze zelfslijpend.


De schaar is voorzien van traditionele houten grepen en geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Een goede heggenschaar is geen overbodige luxe. Het is een snoeigereedschap dat gebruikt wordt om rechte lijnen te maken, maar ook om allerlei artistieke modellen te creëren. Er zijn modellen met enkel- en dubbelzijdige messen.


Het mes van de heggenschaar. Husqvarna introduceert 536LiHD60x en 536LiHD70x. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment heggenscharen. Deze zijn echter wel duurder in aanschaf én onderhoud.


De professionele heggenschaar is ontworpen om snoei en vormsnoei op een ergonomisch verantwoorde wijze toe te passen! Het is daarom essentieel om je gewassen in optimale staat te houden. Met vakkundige elektrische heggenscharen snoei je de meest dikke takken in een handomdraai. Elektrische heggenscharen voor een professionele tuin Goed onderhouden bomen, planten en struiken leven langer en gezonder.


Je tuin blijft zo gezond en heeft een langere levensduur. Een tuinman is niet meer nodig. Het onderhoud van je gewassen wordt een klus om naar uit te kijken met de professionele hand heggenscharen van Praxis.


Wil je een heggenschaar kopen (ook wel hegschaar of haagschaar genoemd)? Met vakkundig tuingereedschap verzorg je het onderhoud van jouw achtertuin helemaal zelf. Met name de eerste twee zijn zeer geschikt voor het professionele werk.


Ga vergelijken en vind de beste heggenschaar of tuinschaar. Overigens kunt u de accu’s van EGO en Pellenc ook gebruiken op andere machines van ditzelfde merk! Deze professionele heggenschaar van TalenTools gebruik je voor het snoeien van heggen, coniferen, buxus etc en zorgt ervoor dat het snoeien voortaan een stuk sneller en makkelijker gaat. Geen probleem met dikke takken dankzij gesmeed staal.


Struiken met dikke takken zijn geen enkel probleem voor deze stevige heggenschaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts