vrijdag 19 juli 2019

Natuurzwembad

Stap voor stap naar uw nieuwe natuurzwembad. Het plezier van uw nieuwe natuurzwembad begint al bij de voorbereiding. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze natuurzwembad adviseurs maakt u uw wensen kenbaar en laat u zien waar uw nieuwe natuurzwembad moet komen.


Uw zwemwater wordt op natuurlijke wijze gefilterd als u een natuurzwembad laat aanleggen. Het bassin is gevuld met natuurlijk zwemwater, waaraan geen chloor hoeft worden toegevoegd. Dit helpt bij het voorkomen van irritaties aan huid en ogen.

Ook hoeft u na het zwemmen niet te douchen. Om de drie jaar wordt het bad helemaal door de gemeente uitgebaggerd en schoongemaakt. In het zwembad bevind zich een bron en door deze bron krijgt blauwalg geen kans. Natuurlijk zwembad: upgrade van de zwemvijver.


Net als bij een zwemvijver speelt de helofytenfilter in natuurlijke zwembaden een centrale rol. Zaterdag mei Seizoensopening Natuurbad Engelbert Op zaterdag mei a. Dan kunnen wij voor u een natuurzwembad ontwerpen die esthetisch past in uw (moderne) tuin. Een betrekkelijk klein wateroppervlak kan al een waardevolle toevoeging op uw buitenleven geven.


Het ontwerp van uw natuurzwembad wordt geheel aangepast aan het ontwerp van uw tuin of de bestaande situatie.

De zwemvijver is tegenwoordig erg populair en biedt heel wat voordelen. Info over de opbouw, werking, prijs en voorbeelden vind je hier. Het water wordt op natuurlijke wijze gezuiverd door planten die voor de zuurstofaanvoer zorgen, alsmede voor de afbraak van nutriënten voor algen en andere ongewenste micro-organismen, zoals muggenlarven.


Zwembad De Put is gelegen aan de Huis te Landelaan te Rijswijk en is het thuisbad van de Rijswijkse Zwem Vereniging (RZV). Heerlijk zwemmen en zonnen in een stukje. Middelpunt van het park is ons helder natuurzwembad omgeven door een kostelijk zandstrand. Uw kinderen, zelfs de allerkleinsten, genieten volop van alles wat het natuurzwembad u biedt.


Welkom bij zwemvereniging Zwemlust. Ons natuurzwembad is gelegen in de prachtige vechtstreek tussen Loenen aan de Vecht en Breukelen. Omringd door tal van buitenplaatsen, is de nostalgie ook in het zwembad nog steeds aanwezig.


De tientallen vrijwilligers zorgen ervoor dat het bad elke dag weer klaar is voor de bezoekers. Zwemvijver of natuurzwembad Wat een zwemvijver is, dat zal inmiddels duidelijk zijn. Maar er is daarop ook nog een variant op de markt.


Die variant doet nog het meest denken aan een zwemba maar dan met een natuurlijke uitstraling. Zwembad De Meent is een prachtig natuurzwembad bij Breukelen. Een natuurzwembad heeft een strakke vorm en wordt vaak aangepast aan de architectuur van de tuin. Het zwembad is gelegen in een water- en bosrijke omgeving en is een onderdeel van een van de trekgaten aan de westkant van de Loosdrechtse Plassen.


Er is een grasweide om te liggen, zonnen en spelen.

Een grote ligweide, een springtoren en een glijbaan zorgen voor waterpret. Door de speciale filtertechniek hebben algen geen kans en geniet u van heerlijk helder zwemwater in uw eigen natuurzwembad. Uw nieuwe Biotop zwemvijver is het perfecte rustpunt in uw tuin.


Waarom we massaal een natuurzwembad willen. Zo nu en dan een frisse duik nemen in eigen achtertuin zonder dat het eruitziet als een subtropisch zwemparadijs? Steeds meer mensen kiezen voor een natuurzwembad.


Ideale plek om eens aan te leggen bij een fietstocht of wandeltocht en eens te genieten van onze lunch, koffie met gebak of een lekker speciaalbier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts