dinsdag 23 juli 2019

Jumboblokken

Jumboblokken

Het gebruik van jumboblokken is in deze situatie bijzonder interessant te noemen, niet in het minst omdat ze zeer duurzaam en solide zijn. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen op anonieme basis uw internetgedrag. De blokken kunnen uitstekend toegepast worden in uiteenlopende locaties. Jumboblokken tegen inbraak of als afzetting.


Jumboblokken

Bijvoorbeeld voor het scheiden van weggedeelten of het beschermen van gevels en glaspuien. Ook voor het afschermen van kwetsbare objecten zijn deze jumboblokken uiterst geschikt. Als anti ramkraak kunnen ze ook uitstekend goed gebruikt worden.


Extra veiligheid kan natuurlijk nooit geen kwaad op plaatsen waar kinderen oversteken of spelen. Eén ding staat vast, door gebruik te maken van jumboblokken wordt het verkeer een stuk veiliger. Maar er zijn meer plaatsen waar jumboblokken worden gebruikt. In principe doen beide jumboblokken natuurlijk min of meer hetzelfde waardoor het vooral de persoonlijke voorkeur van de koper is die op dit vlak van doorslaggevend belang zal zijn.


Het is absoluut niet zo dat jumboblokken enkel en alleen worden gebruikt door consumenten of door gemeenten. De op deze pagina getoonde jumboblokken en de wielgeleiders. Beide soorten kunnen los geplaatst worden.


Om afschuiving te voorkomen kunnen de betonnen wieldwingers voorzien worden van doken. Met de betonnen jumboblokken wordt een stevige afscheiding gemaakt: bijvoorbeeld tussen rijbanen en voetpaden. Lavaro Uitgewassen deklaag met aan natuurlijke mineralen waarbij het aandeel natuursteengranulaat voor 1 kleurondersteunend is. Speciaal voor evenementen levert Benoton jumboblokken met een hijsvoorziening aan de bovenzijde of uitsparingen aan de onderzijde. Hier kunnen heftrucks heel snel de gemaakte versperring verwijderen.


Jumboblokken

Deze jumboblokken kunnen bij levering eventueel rechtstreeks vanaf de vrachtwagen geplaatst worden. Naast de sierbollen biedt Metec ook betonnen jumboblokken. Deze worden vaak toegepast als afscheiding tussen voetgangersgedeelten en het gemotoriseerde verkeer bij bedrijfspanden. Zie daarvoor onze informatie bij aanrijdbeveiliging. De jumboblokken worden ook toegepast als wieldwingers.


De vele soorten sierbeton worden bij Dirksen zelf geproduceerd. Daar is een vakkundig team voortdurend mee bezig. Wij produceren diverse standaard producten maar ook.


Jumboblokken

Ze worden veelal gebruikt bij wasstraten, parkeergarages, maar zijn ook te gebruiken als bescherming van uw woonhuis. Neem hier contact met ons op voor een prijs- en transportaanvraag. Kleur jumboblok is beton grijs.


De betonnen Jumbolokken hebben een afmeting van 90x45x48cm. Een varkensrug (ook wel jumboblok, stootband of biggenrug genoem en in België soms Franse broden) is een ovaalvormige betonnen obstakel dat meestal een. Daarnaast voorkomen JUMBOblokken dat iemand parkeert, laad of lost op plaatsen waar dit niet mag.


Ook kunnen nooduitgangen worden veiliggesteld én dienen de varkensruggen tegelijkertijd als inbraakpreventie. Afmetingen 90x45x48cm (lengte x hoogte x breedte), ze wegen rond de 330kg. Alle producten met een prijsvermelding zijn direct te bestellen in onze webshop! Een mooi afgewerkte blokkenkist met grote blokken. Zowel kist als blokken zijn gemaakt van beukenhout.


We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Omdat de jumboblokken zo lekker groot zijn houden ze auto’s met gemak tegen terwijl voetgangers en fietsers nog zonder problemen kunnen passeren. Voor méér voordelen van jumboblokken en varkensruggen óf voor een eventuele afbeelding hiervan, voor het geval dat u nu nog niet weet waar het over gaat, kunt u dezen vinden online.


Leverbaar in Diverse Afmetingen. Onbeperkt herbruikbaar, snel en eenvoudig geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts