maandag 15 augustus 2016

Aanbouw veranda

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin! Gratis levering bij u aan huis! Onder een houten aanbouw veranda verstaan wij een overkapping die u bevestigt aan de gevel van uw woning. Meestal is dit de achtergevel van uw huis.


Aanbouw veranda

Met een aanbouw veranda verlengt u uw woning naar buiten. U zit droog en heeft minder last van wind. Naast onderstaande 3d tekeningen met tips bieden wij ook een uitgebreide video waar wij een aanbouw veranda bouwen aan huis van lariks douglas hout en doorschijnende polycarbonaat platen.


Bij de uitbreiding van de woning twijfelen de meesten tussen een aanbouw of een veranda. Beide hebben hun specifieke voor- en nadelen. In dit artikel worden de belangrijkste verschillen op een rijtje gezet. Het grootste verschil tussen een aanbouw en een veranda is de aanwezigheid van ramen.


Aanbouw veranda

Het woord veranda komt van het Bengaalse woord barandah en beschrijft een type aanbouw aan een woning die steunt op palen. De zijkanten zijn meestal gemaakt van glas met als doel dat je elk seizoen van het uitzicht kan genieten. Een veranda vormt dus de overgang tussen huis en tuin.


Woning uitbreiden met veranda of aanbouw. Daarbovenop geven beide types een meerwaarde aan je woning. Doordat een aanbouw veranda in veel gevallen aan de gevel van de woning wordt bevestig zorg je ervoor dat je een plek creëert waar je droog en uit de wind kan zitten. HomingXL heeft aanbouw veranda ’s in het assortiment welke zijn opgebouwd uit Douglas hout. Wilt u een veranda of pergola laten bouwen?


Aanbouw veranda

Of bent u op zoek naar verduisterende screens voor uw veranda ? In West-Vlaanderen bent u bij Van Der Bauwhede aan het goede adres. En op de knapste terrasoverkapping, veranda - aanbouw of glazen deuren. Maximale dakafmeting van de Outback Douglas is 300x300cm. Aanbouw veranda geheel in Douglashout uitgevoerd.


Douglas palen 14x14cm (de palen zijn 240cm), schoren, boeidelen in 28mm en afgewerkt met een aluminium daktrim. Uw luxe aanbouw veranda wordt helemaal voor u op maat gemaakt. Dit betekent dat uw aanbouw veranda exact voldoet aan uw gewenste afmetingen. Zo zorgen we ervoor (indien gewenst) dat uw luxe aanbouw veranda helemaal overeenkomt met de stijl van uw huis. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Aanbouw veranda

Een groot deel van de blokhutten, tuinhuizen, veranda ’s en carports die wij leveren zijn op maat gemaakt. Wij kunnen uw blokhut, veranda of carport op maat maken tegen een aantrekkelijk tarief zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Met name ons Woodfor Flexford en Outback programma zijn erg geschikt voor maatwerk.


Onder een aanbouw veranda verstaan wij een overkapping die u bevestigt aan de gevel van uw woning. Het aanleggen van een veranda is geen simpele zaak. Niet alleen zijn er een aantal keuzes die je moet maken wat betreft de veranda zelf, je moet ook een stedenbouwkundige aanvraag indienen waarbij voorwaarden aan de totale oppervlakte en nokhoogte worden gelegd. Of een veranda nu ècht de moeite waard is, lees je hier! Een moderne leefveranda kun je beschouwen als een volwaardige aanbouw.


Veranda : volwaardige aanbouw. Geheel anders dus dan de veranda ’s van pakweg twintig jaar terug, voorzien van slecht geïsoleerde profielen en enkelvoudige beglazing. Vooral niet als u deze koopt bij Fonteyn Outdoor Living Mall. Zelf uw veranda bouwen en langer genieten van het prachtige buitenleven onder uw eigen afdak?


Geniet langer van uw tuin met een overkapping of houten veranda aan huis. Een douglas houten veranda overkapping aan huis biedt zonder veel lichtverlies een goede bescherming van uw terras en tuinmeubels. De perfecte oplossing om extra leefruimte te creëren.


U heeft een heerlijke tuin, maar u bent nog op zoek naar de ideale plek, om de zomeravonden door te brengen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment, inspiratie veranda modellen, met een plat dak of een ander vorm van het dak. De veranda is leverbaar in diverse uitvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts