vrijdag 19 augustus 2016

Stalen tafel frame

Stalen Tafels voor de Laagste prijs. Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 6Salontafels. Ruim assortiment eettafel stalen frame.


Bij JORG’S Meubelen stalen industriële tafelpoten een assortiment bestaande uit diversen stalen , houten en aluminium tafelpoten voor binnen en buiten.

Een stalen frame is een optie als onderstel voor een tafel , maar we maken ook geregeld kasten met een stalen frame. Dat staat in combinatie met een bijpassende industriёle tafel geweldig. Een stalen onderstel voor je tafel of frame (kast) is een vak apart en wij doen er alles aan om hoogwaardig staal te leveren.


De hoogte van de tafel is standaard cm. Er kan voor een hogere maat worden gekozen, de tafel wordt dan inclusief MDF-platen geleverd die precies op het frame passen. De steigerhouten tafel thuisbezorgen of afhalen.


Deze kunnen er later ook tussenuit worden gehaald als u de tafel lager wilt plaatsen.

Het is mogelijk de tafel te laten bezorgen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Industriële eettafel met stalen poten en een blad van massief nieuw steigerhout. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Houten tafel met stalen frame.


Bent u op zoek naar een houten tafel met stalen frame ? Hout- en metaal bewerking is onze passie! Wij maken erg diverse houten tafels met stalen frames. Waaronder industriële tafels , boomstamtafels op maat, salontafels en eettafels. Op deze pagina vindt u een overzicht van verschillende houten tafels met stalen frame.


Zaterdag staat hij met een mooi eiken blad op de jaarmarkt van Zaandijk. Bekijk hier ons aanbod aan stalen frame deuren. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Heeft u specifieke wensen of wilt u een deur op maat laten maken, neem dan contact met ons op. Bestel Statafels online bij Leen Bakker. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker.


Verfraaien van uw huis met Tafels.

Tafel van steigerhout met stalen poten. Aangezien wij u alleen de beste kwaliteit willen leveren, kunnen wij, als u dat wenst, onze onderstellen voorzien van een industriële poedercoating. We maakte deze tafel al met een houten onderstel, maar ook met staal.


Deze tafel is net als de andere tafels in elke afmeting verkrijgbaar. Het onderstel kan ook in allerlei kleuren! De losse poten kunnen op iedere gewenste afstand onder het tafelblad worden gemonteerd. Tevens is dit model ook als frame leverbaar voor een volledige ondersteuning van het tafelblad. De stalen onderstellen van Zwaartafelen zijn in diverse vormen en afwerkingen te verkrijgen.


Dé website voor Industriele tafelpoten of een stoer stalen tafelonderstel. Losse tafelpoten, salontafelpoten en bankpoten. Goedkope metalen poten uit voorraad! Meer tijd voor elkaar en in huis.


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Het tafelblad van oude balken is grondig geschuurd en vervolgens ‘splintervrij’ afgewerkt met blanke matte lak. Eettafel balken blad met stalen O- frame. Het stalen O- frame is behandeld met zwarte lak voor een optimale bescherming en geeft een industriële uitstraling.


Vertel wat je mooi vind en wij maken het voor je. Mensen met verstand van staal , die enkel de mooiste stalen profielen gebruiken voor het vervaardigen van onze industriële tafelpoten. Doordat we enkel maatwerk maken, hebben we altijd het perfecte onderstel voor jou! Dat geldt niet alleen voor onderstellen maar ook voor stalen deuren en kozijnen.


We komen daarbij inmeten en nemen dan je wensen door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts