dinsdag 9 augustus 2016

Schipper schuren

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Groot assortiment producten voor de professionele veehouderij.


Zoek naar houten schuren op de nieuwe KensaQ. Houtbouw op maat met Schipper Groep.

Of u nou op zoek bent naar een kapschuur op maat, een houten schuur op maat of een tuinhuis op maat wilt laten maken: voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor de professionaliteit van Schipper , kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en jaar. Omdat onze adviseurs veel klanten thuis bezoeken en daarom regelmatig.


Hier een kort overzicht van een aantal recente projecten van ons. Dubbele klassieke schuur 7x 600cm douglas gevelplanken. Mijn naam is Marcel Schipper van Schipper Parket.


Ons bedrijf is gevestigd in Goes. Met veel passie voor het vak werken wij elke dag met plezier (onder andere) bij u thuis. Doordat er gewerkt wordt met een breed team van ervaren professionals verrast Schipper Vloeren klanten met vernieuwende ontwerpen en loopt voorop als het gaat om betonvloeren technologie.

Hugo Schipper is een specialist in het leveren van machines en gereedschap. Door de decennia heen heeft Hugo schipper meerdere diensten naar zich toe getrokken dan alleen de verkoop. Grootste aanbod agrarische benodigdheden voor de intensieve veehouderij. Bestel eenvoudig in onze webshop. Nu in de actie voor een zeer aantrekkelijke prijs!


Kom langs in onze showroom! Kies voor voordelige standaardmodellen of voor maatwerk, inclusief of exclusief montage! Alles voor de veehouderij en agrarische benodigdheden.


Alle schuurtjes vind je op beslist. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Voor een betaalbaar en op maat gemaakte bouwpakket voor uw houten schuur moet u bij Goedkopeschuur. In onze webshop kunt u de maten van het door u gekozen model aanpassen.


Gaan we samen op zoek naar jouw perfecte houten schuur op maat? Klik nu Topkwaliteit Snel. Bekijk het bord Schuren van bscschipper op Pinterest. Steenhouwer in Stadskanaal.


Welkom bij Schipper vloer-en trapstofferingen.

Op onze site vindt u een ruim wisselende. Wij helpen u graag verder! Van A tot Z in het traject prima.


In onze timmerwerkplaats in Nieuw Buinen maken we - uitsluitend op maat- houten tuinhuizen, kapschuren, verblijfsruimtes en dierenverblijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts