donderdag 18 augustus 2016

Stenen tuinkachel

Bestel eenvoudig en snel jouw nieuwe Terrasverwarming online. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een stenen terraskachel bestaat meestal uit meerdere delen die los geleverd worden en ter plekke op elkaar worden gemetseld.


Soms wordt dit door de leverancier gedaan, maar je kunt het ook zelf doen.

Er zijn ook stenen buitenhaarden die op maat kunnen worden gemaakt, zodat je geheel eigen wensen in de haard kunt laten verwerken. Een tuinrenovatie moet de kache. Daarom is een tuinkachel eigenlijk ideaal te gebruiken als warmtebron tijdens de koelere avonduren. Het voordeel van een stenen tuinkachel is dan ook nog dat hij als grill kan dienen. Een keramieken tuinkachel doet denken aan de tuinen van Zuid-Spanje en Portugal en daarmee breng je deze warme sfeer naar je eigen tuin.


Zo kun je nog meer genieten van de zwoele zomeravonden of op een frisse dag toch ontspannen in je tuin. Hoe werkt een tuinkachel steen? De haard bestaat uit een voetstuk, de stenen haard met pijp en een deksel.

Tuinhaarden van steen die aangeboden worden in winkels hebben vaak een ontwerp dat lijkt op dat van de betonnen tuinhaard en zijn soms ook een combinatie van beton en steen. Verschillende stenen waaronder natuurstenen kunnen voor het buitenwerk van de tuinkachel worden gebruikt. Door natuursteen te gebruiken wordt een luxere uitstraling bereikt.


Onze tuinhaarden zijn met de hand gemaakt in Nederland. De bijzonder vormgegeven haarden zijn ontwikkeld met optimale verbrandingsmogelijkheden en stralingswarmte. Maak je tuin of terras warm en gezellig met een tuinhaard of terraskachel. Een buitenhaard stook je met hout, waarmee je het vuur zo groot en zo warm kunt maken als jij wilt. Vierkant, ron strak en modern of stoer en robuust: wij hebben vele soorten en maten tuinkachels en buitenhaarden van gietijzer of metaal.


In de loop der jaren hebben reeds vele tuinhaarden hun weg gevonden naar de tuin van onze klanten in Nederlan België en Duitsland. Stokertje levert vrijwel alle merken tuinhaarden, ook wel terrashaar buitenhaard of tuinkachel genoemd. Niet elke tuinhaard is namelijk geschikt om hout mee te stoken of te barbecuen. Onze medewerkers vertellen u graag welke tuinhaard hiervoor geschikt is.


Geniet u ook zo van het buitenleven? Misschien is een mooie terrashaard dan de perfecte aanvulling voor in uw tuin! Wilt u zowel een kachel als een barbecue? Met een stenen of betonnen barbecue zet je eenvoudig een mooie solide barbecue neer waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Geen gedoe met het beschermen tegen regen of kou.


Tuinhaarden zijn er van verschillende materialen, maar vooral gietijzer zie je veel omdat dit super stevig en robuust is.

Maar ook voor een houten, stenen of zelfs vrolijk gekleurde tuinkachel kun je terecht bij fonQ. Vind hier onze tuinkachels en buitenhaarden. Met ons grote assortiment tuinkachels en buitenhaarden kunt u buiten langer genieten van uw terras en tuin.


Want het is toch heerlijk om samen met familie en vrienden rondom een knapperend houtvuur te zitten als het ’s avonds wat afkoelt? Tuinkachel voor terras of achtertuin. Bij ABC Kachels heeft u al een terrashaard of tuinkachel vanaf € 24-. In ons aanbod tuinkachels vindt u tuinhaarden met bovenaansluiting, tuinkachels op gas en houtkachels voor buiten van RVS of gietijzer.


Bekijk ons assortiment Terrashaarden in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. De mooiste tuinhaarden uit voorraad leverbaar Meer dan 1modellen Gratis verzending Achteraf betalen tuinhaarden van design tot klassiek. Dit geeft ze ook gelijk een robuuster uiterlijk. Heb je binnenshuis een industriële sfeer gecreëerd? Dan sluit een buitenhaard daar perfect bij aan.


Qua sfeer liggen industriële lampen en een ruwe stenen muur dicht bij een terrashaard. Naast vuurkorven verkopen we ook terrashaarden, vuurschalen en rookovens. Mooie producten op grote prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts