maandag 29 augustus 2016

Middel tegen bedwantsen

Vind bedwantsen bestrijden als je nu zoekt. De bedwantsen lopen hier overheen, plakken aan het fijne materiaal vast en zijn niet in staat om het van zich af te schudden. Ze kunnen niet meer naar hun schuilplaats, drogen uit en gaan dood. Pas wel op dat je de silicagel niet inademt.


Kunnen bedwantsen tegen hitte of kou?

Bedwantsen hebben een hekel aan extreme hitte, maar ook aan vrieskou. Met de bedwants detector kunt u kijken of u daadwerkelijk last van bedwantsen heeft. Een effectieve optie is daarom om hete stoom (graden of meer) op je matras, lakens, kleding, gordijnen en andere delen van je slaapkamer te gebruiken. D ood als enigste middel ook eitjes van bedwantsen ! Dit professioneel product dient u te mengen met water en via een drukspuit of spuitflacon aan te brengen. Behandel de plaatsen waar bedwantsen zich ophouden.


De bedwantsen , de nimfen en haar eitjes die in aanraking komt met dit product gaan snel dood.

Ook in vervoermiddelen komen ze voor en dan met name in de bekleding. Kom je in een hotel, dan is het verstandig om eerst even je kamer te controleren op bedwantsen. Dit kun je doen tegen bedwantsen : Bekijk de lakens en dekens van het bed. Het middel is wellicht niet uiterst succesvol in het doden van de bedwantsen , maar laat ze wel degelijk tevoorschijn komen uit hun schuilplaats.


Aangezien dit bestrijdingsmiddel specifiek ontwikkeld is voor het bestrijden van bedwantsen in slaapkamers, is het zeker een van de meest veilige opties. Alle voorwerpen (uitgezonderd kinderspeelgoed) behandelen met spray tegen ongedierte welke ook geschikt is tegen bedwants. Gebruik lijmvellen om te controleren op de aanwezigheid van bedwantsen of bedbugs. Mogelijk is het zinvol om na een bepaalde periode de behandeling te herhalen. Maar welke middelen uit eigen huis werken nu daadwerkelijk tegen bedwantsen ? En wat kunt u doen om de verspreiding van bedwantsen te stoppen?


Lees verder om erachter te komen. Huis-, tuin- en keukenmiddelen tegen de bedwants Zuiveringszout of talkpoeder. Zowel zuiveringszout als talkpoeder is een populaire doe-het-zelfmiddel.


Bij een temperatuur hoger dan graden overleven de bedwantsen het niet. Als jouw kledingstukken niet tegen deze hoge temperatuur kunnen, wikkel dan de items in folie en leg het in de vriezer voor uur.

Ook hiermee bestrijd je bedwantsen. Ze hebben pootjes waarmee ze snel kunnen lopen. Vliegen of springen kunnen ze niet. Een andere naam voor bedwants is bedluis of wandluis.


De Engelse naam is ‘bedbug’. Diatomeeënaarde is een perfect middel tegen bedwantsen , te meer omdat ze er ook niet resistent tegen kunnen worden. De werking van diatomeeënaarde is mechanische en niet chemisch.


Dit 1 natuurlijke product is tegen meerdere insecten in te zetten. Daar zijn we nog niet zo zeker van. Is een spray tegen bedwantsen dan echt volkomen nutteloos? Na deze blog ben jij op de hoogte van alle fabels en feiten. Het insecticide-agent Ekokiller, dat onlangs op de markt is verschenen, is behoorlijk populair geworden als een effectief middel tegen bedwantsen.


Voorwaarde is wel dat het middel diep genoeg in het hout kan doordringen, anders worden alleen de larven gedood die aan de oppervlakte leven. Maar wat is het beste middel tegen houtworm dat je kunt gebruiken? Je kunt in de winkel of via internet een spray tegen houtworm kopen. De reden waarom bedwantsen huiduitslag kunnen veroorzaken, komt omdat hun speeksel stoffen kan bevatten, die de menselijke huid kan irriteren.


De beten van bedwantsen worden meestal niet gevoeld en doen geen pijn omdat de insecten eerst een verdovend middel in de huid kunnen injecteren waardoor hun hoektanden in wezen niet waarneembaar zijn. Je kunt niet van een bedwantsenplaag in je huis afkomen door alleen maar de thermostaat hoger of lager te zetten. De toename is te wijten aan toenemende resistentie van het insect tegen de gebruikte bestrijdingsmiddelen.


De verspreiding vindt plaats door toenemend internationaal reisverkeer. De bedwants verlaat ’s nachts zijn schuiloord om op zoek te gaan naar voedsel. Of beter gezegd: was er niet. Wetenschappers hebben namelijk ontdekt dat bonenbladeren heel geschikt zijn om bedwantsen te vangen en vervolgens uit te roeien. Het insect boort als het ware een gaatje in de huid om bij zijn maaltijd te komen.


Zie je bloedvlekjes op de lakens, kijk dan in de naden van je matras, in je hoofdkussen, onderzoek het frame van je bed en dan met name de kieren en gaatjes. Mogelijk kom je dan de beestjes tegen óf je ziet een groepje witte, langwerpige eitjes liggen. Dan weet je het vrijwel zeker: je hebt te maken met bedwantsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts