woensdag 17 augustus 2016

Zwembad 4 x 3

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen?


Interline Aruba zwembad 4. Dat betekent dat u bij deze zwembaden altijd alle benodigde materialen meegeleverd krijgt.

Het complete zwembad pakket van Gardipool, de OCTOO 4. Prachtig achthoekig houten zwembad gemaakt van Noord-Europees grenen. Dit bad is geschikt voor bovengronds, half ingegraven of volledig ingegraven. De OCTOO is een veel verkocht zwembad type van Gardipool.


Wij zijn dé zwembaden expert van Nederland. Van kleine opzet zwembaden tot grote inbouwzwembaden: voor iedere wens en voor ieder budget hebben wij een geschikt bad. Daar hebben wij onze zwembaden groots uitgestald in diverse sferen, waardoor u altijd kunt kijken of het zwembad bij u past.


Zowel het grondzeil, afdekzeil en een bijpassende zwembadtrap worden bij de bestelling meegeleverd (Uitgezonderd bij de maat 4x 2x 1cm). Het grondzeil zorgt voor extra bescherming aan de onderzijde.

Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken! Opblaasbare ronde bubbelbad voor tot personen.


Opzetzwembaden in alle soorten en maten leverbaar. Vervolgens kunt u het zwembad afbreken en volgens instructies opbergen. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen te staan 2. Monteer het metalen frame en bevestig de liner 3. Pas nadat het zwembad gevuld is, zal het zwembad zijn definitieve vorm aannemen. Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt.


Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen. Deze houden de warmte van de zon beter vast, waardoor je zwembad met enkele graden wordt opgewarmd en tegelijkertijd beschermt tegen. De wanden van het rechthoekig zwembad Ultra Frame zijn gemaakt door het speciaal - laags Super Though liner systeem. Het zwembad is verder makkelijk op te zetten.


Wij adviseren om eerste de handleiding door te nemen en het bad met personen in elkaar te zetten. Dan heeft u binnen minuten een stevig en stabiel zwembad in de tuin staan. Op zoek naar een zwembadfilter Vergelijk 6zwembadpompen en benodigheden voor zwembadpompen Bestel direct online! Styropool is een bouwsysteem waarmee je (of wij) een bouwkundig zwembad in de tuin kunt maken.


Laat je niet afschrikken door het woord bouwkundig.

Een zwembad bouwen in de tuin met het Styropool bouwsysteem is namelijk vrij eenvoudig. Houten zwembaden kan je vrijstaand plaatsen en zijn meestal goedkoper. Een bij ons besteld zwembad afdekzeil voor 16:uur is in van de gevallen de dag erna in huis. Heeft u een speciaal zwembad ? Neem dan contact op met ons voor een zwembad afdekzeil op maat.


Afdekzeil zwembad nú met korting! Koop dus nooit een afdekzeil voor uw zwembad als u denkt dat het 'wel ongeveer' zal passen. Zwembad afdekzeilen zijn vaak gemaakt voor een specifieke maat van het zwembad.


Bij elk zwembad afdekzeil op deze pagina vindt u voor welk (intex) zwembad deze geschikt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts