vrijdag 15 februari 2019

Smalle boekenkast teak

Kasten zijn onmisbaar in úw Huis. Stel zelf uw droombank samen. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils.

Meer dan 2teakhouten meubels! Teakhouten meubels al vanaf € 79. BILLY boekenkasten en nog veel meer. Kwalitatief, functioneel en betaalbaar design voor iedereen. Specialistisch advies nodig?


Sorteren op: Nieuw Populair Prijs Prijs h-l. Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Smalle boekenkast met lade.

Teak boekenkast met acht laden. Eenvoudige smalle boekenkast van teakhout. Kijk dit een leuke smalle boekenkast van prachtig teakhout zijn.


Met lades en een handige afmeting, zodat je dit boekenkastje overal wel kwijt kunt. Voordeel bij aankoop van stuks! Een speels en sfeervol meubelstuk en door zijn afmeting overal te plaatsen. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen!


De kasten zijn robuust, duurzaam, stijlvol en warm. U kunt er talloze boeken, tijdschriften, ordners, naslagwerken, CD’s, DVD’s of andere zaken ik kwijt. De kast is 160cm bree 200cm hoog en 35cm diep. Onze teak boekenkasten zijn in tal van formaten en stijlen verkrijgbaar.


Ook voor u zit er een perfect model tussen. Boekenkasten - Boekenkasten. Wilt u uw meubelen op maat gemaakt hebben? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wij leveren super kwaliteit teak meubelen tegen de laagste prijs.

Kies uit 3producten vanaf € 399. De Cuci Bebas 70E Old is een teak boekenkast met een landelijke uitstraling. Deze smalle teak boekenkast is uitgevoerd met open vakken en lades. De bovenkant is uitgevoerd met een traditionele koof.


Industrieel afgewerkt met lades en planken. Uitvoering van de teak boekenkast. De uitstraling van een teak boekenkast is fantastisch.


Of je de kast nu als boekenkast of voor andere zaken gebruikt, het is een prachtig meubelstuk. Stevig en sterk hout, rond uit niet kapot te krijgen geldt voor de teak boekenkast. In jouw woonkamer, studeerkamer of bibliotheek staat een teak boekenkast erg. Afhankelijk van het programma zijn de kasten gemaakt van plantage teak dan wel gerecycled teakhout.


De modellen in het oude gerecyclede teakhout kunnen, ook weer afhankelijk van het programma, geborsteld rustiek zijn afgewerkt of glad naturel. Zoals met al onze meubelen in teak kan ook een boekenkast op maat worden geleverd. De boekenkasten kunnen naar wens demontabel geleverd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts