dinsdag 16 augustus 2016

Natuurlijke bouwmaterialen

Betonblokken, metselstenen, kalkzandsteen, cement en meer. Metselstenen, cellenbetonblokken, betonblokken, kalkzandstenen. Hoge kwaliteit betonblokken kopen? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Een complete bio- bouwmarkt.

Wij zijn gespecialiseerd in ecologische en bio based bouwmaterialen. Bijna al onze producten zijn binnen enkele werkdagen leverbaar. Allemaal Eco bouwmaterialen.


Een nieuwe dampopen variant en op deze manier kunnen we met onze natuurlijke gerecyclede isolatie van Metisse een fijn klimaat. Werkelijk groene, en dus natuurlijke kwaliteits- bouwmaterialen , zijn niet overal te verkrijgen, ondanks de sterk toenemende belangstelling voor deze gezonde materialen. Hier vindt u ons brede assortiment ecologische isolatiematerialen.


Een goed isolatiemateriaal is naast thermisch isoleren ook damp open én vochtregulerend en draagt zo bij aan een stabiele luchtvochtigheid in uw woning of werkplek. Onze gipspleisters zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn zelfs lucht zuiveren makkelijk te verwerken en met een bijzonder strak eindresultaat.

Het grootste aanbod van natuurlijke producten in België, Nederland en Frankrijk. Juist natuurlijke materialen zijn zeer geschikt voor geluidsisolatie. De natuurlijke vezels zijn door hun structuur en vorm als geen ander in staat om geluid te dempen en te absorberen. Dubomat levert ecologisch-duurzame, bio-based en vooral voor de mens gezonde bouwmaterialen aan particulier, professionele klusser, aannemer en bouwmaterialenhandel.


Dubomat is al ruim jaar het vertrouwde startpunt voor aankoop van en advies over toepassen ecologische bouwmaterialen. Leem bestaat uit de natuurlijke stoffen zan klei en mogelijk stro. En wat zeker heel belangrijk is, is dat leem een 1 natuurvriendelijk materiaal is zonder chemische toevoegingen.


Leem biedt in vele situaties een mogelijkheid om een natuurstenen muur aan de binnenzijde te isoleren met behoud van de natuurlijke eigenschappen. Dit wordt met een puinbreker zodanig behandeld (breken, scheiden) dat het betonstaal vrijkomt, en weer tot nieuw staal omgesmolten. De steenachtige materialen worden -vaak op de slooplocatie- stukgehamerd en vinden als bouwpuin een toepassing, voornamelijk als wegfundering. Bouwmaterialen vindt men weer terug in het bouw- en sloopafval. Welkom op de website van INROPA GREENBUILD Als importeur van gezonde en natuurlijke bouwmaterialen vervullen wij meer dan jaar een voortrekkersrol in het natuurlijk, duurzaam en gezond bouwen in de landen van de Benelux – Nederlan België en Luxemburg.


Natuurlijke bouwmaterialen. Ook in deze moderne tijden mag het aanbod aan echt natuurlijke bouwmaterialen niet ontbreken. We zien deze trend steeds vaker terugkomen. De meeste mensen vandaag de dag maken een bewuste keuze voor natuurlijke en duurzame materialen.


Eco- bouwmaterialen heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke verven.

Ideaal om uw woning mee te schilderen, zowel binnen als buiten. Onze selectie ecologische bouwmaterialen. De eisen die we zelf aan materialen voor mens- en milieuvriendelijk bouwen en klussen stellen zijn eenvoudig.


Bescherming tegen lawaai betekent meer wooncomfort voor u. Storende geluiden blijven buiten en u kunt rustig binnenshuis genieten. Een fantastisch eindresultaat waarbij zoveel mogelijk gewerkt is met natuurlijke materialen, volledig uitgevoerd door Ecobouwen. Bouwen met bio-ecologische bouwmaterialen.


Ecostore heeft een gevarieerd en uitgebreid gamma aan natuurlijke en ecologische bouwmaterialen voor alle mogelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts