dinsdag 23 augustus 2016

Escamphof zwembad

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Escamphof is een therapeutisch zwembad. Mensen met een lichamelijke of meervoudige handicap kunnen hier zwemmen. Zij krijgen daarbij deskundige begeleiding via hun sportvereniging. Het zwembad is niet toegankelijk voor vrij zwemmen.


In de gemeentelijke zwembaden in Den Haag kunt u vrij zwemmen, banenzwemmen of kiezen voor een zwemactiviteit zoals aquajoggen, aquarobic of zwangerschapszwemmen. Lees alles over de zwembaden , zwemlessen, tarieven en de zwemapp. Van dit bedrijf zijn geen openingstijden bekend. Het water is extra verwarmd.


Dit zwembad is niet bedoeld voor recreatie en vrij zwemmen. Dit wordt gedaan in extra verwarmd water met een gemiddelde temperatuur 3tot graden. Vooral aan het watervrij maken wordt veel aandacht besteed. Ideaal voor het zwem ABC-traject. Tijdens de zwemles kunt u plaatsnemen in de zwemzaal en de voortgang van uw kind volgen.


In gemeentelijke zwembaden kunt u vrij zwemmen en zwemactiviteiten doen, zoals aquajoggen, aquarobic en zwangerschapszwemmen. In zwembad de Blinkerd kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten. Zwempas voor zwemmers van jaar en ouder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts