vrijdag 19 augustus 2016

Tuinhuis 2x2

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. U zoekt een kleine blokhut of houten berging van ongeveer 2xmeter groot? Bekijk deze zogenaamde blokhut 2xmodellen hier.


Dit prachtige tuinhuis Manor van topmerk Keter is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een klassieke uitstraling. Door middel van de deur heeft u toegang tot al uw spullen, die u op het stevige vloerpaneel neer kunt zetten.

Met een afmeting van 200x200cm ( 2xmeter) en een nokhoogte van 228cm wat prima is voor eventueel opslag van fietsen, een voorraadkast, verschillende tuinmaterialen en gereedschappen en gaat zo maar door. Dit model is het grotere broertje van tuinhuisje Zeist 3xen Zeist 2. Deze kenmerkt zich door het lessenaarsdak en de dubbele deur in het midden. Het 44mm heeft tevens het voordeel van zwaardere kwaliteit ramen en deuren, namelijk Premium.


Het tuinhuisje Zeist 3xis leverbaar in houtdiktes, namelijk 28mm en 44mm. Van een strak tuinhuisje , tot traditionele blokhut. Misschien gebruikt u uw tuinhuisje straks als opbergruimte. Maar wij hebben ook tuinhuizen die geschikt zijn als extra kantoor, atelier of zelfs als gastenverblijf.


Denk naast uw tuinhuisje , ook na over bijpassende tuinmeubelen, in de vorm van een loungeset.

Bij Praxis vind je veel verschillende tuinhuizen en blokhutten: van grote tot kleine blokhutten en tuinhuizen met overkapping en zonder. Zo vind je precies wat je zoekt en kun je jouw ideale tuinhuis kopen! Check ook onze actiepagina om te zien of er een tuinhuis aanbieding is.


Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! U krijgt direct een bevestiging. Tuinschuur tuinhuisje 2x,m 19mm hout.


Deze hoogwaardige houten schuur is een fantastische toevoeging voor iedere achtertuin, gazon of andere buitenruimte. Hij is uitermate geschikt voor het opbergen van tuingereedschap, grasmaaiers, huishoudartikelen en meer! Eventueel zou een 44mm gemaakt kunnen worden door ons maatwerkprogramma.


Dit sierlijke tuinhuis met veranda is een echte aanwinst voor uw tuin, ook als recreatiewoning is dit. Een tuinhuis van hout koop je voordelig bij HORNBACH. Een houten tuinhuis , ook wel blokhut, is multifunctioneel.


Gebruik je tuinhuis bijvoorbeeld voor de opslag van je tuinkussens. Bij Hubo vind je tuinhuizen en blokhutten in verschillende stijlen, van charmante houten blokhutten tot moderne en strakke tuinhuizen. Naast jouw persoonlijke smaak moet je bij de aankoop van een tuinhuis rekening houden met het onderhoudsgemak, de levensduur en de afmetingen. Tuinhuizen kopen bij HORNBACH.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor tuinhuis 2x2. Resultaten van zoekmachines! Meer dan 2verschillende soorten houten tuinhuizen , blokhutten en carports.

Ruime keuze in houtsoort, stijl en kleur. Biohort tuinhuis van metaal met jaar garantie. Wilt u zelf een tuinhuis of schuttingwand maken, dan zijn blokhutprofielen daar erg geschikt voor. Deze planken monteert u gemakkelijk dankzij de mes-en-groef. Hierom worden de planken ook wel mes-en-groef-planken genoemd.


Alle planken zijn geschaafd zodat u ze gelijk kunt verwerken. Ruim je tuinspullen in een handomdraai op in een decoratief tuinhuis of in een handige opbergbox. Met een goede tuinopslag, hoef je echt niet tegen de barbecue of de grasmaaier aan te kijken wanneer je deze niet gebruikt. Je zet het gewoon netjes, droog en beschermd weg.


Met een tuinhuis is het heel gemakkelijk je tuin opgeruimd te houden. Hier kun je tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen in kwijt. Maar een tuinhuis is veel meer dan een opbergruimte.


Je kunt het gebruiken als hobbyruimte, garage en zelfs als gastenverblijf. Het juiste tuinhuis koop je bij GAMMA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts