maandag 8 augustus 2016

De beste muizenval

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense press ‘n set muizenval. Gebruik muizenvallen die wij als professional ook gebruiken. Groot assortiment muizenvallen en klemmen om effectief muizen te bestrijden. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij.


Direct uit voorraad leverbaar. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.

Ondertussen ook al stootvoegroosters, bijenbekjes, in de spouwgaten geplaatst, maar af en toe zit er nog een muis in de val. Werkt beter er ‘properder’ dan een klassieke houten muizenval. De muizenval is, naast een van de meestgebruikte methodes, ook een van de simpelste manieren om muizen te bestrijden.


In de val is over het algemeen een veer gespannen en zodra de muis. Weet je zeker dat een muizenval de beste oplossing is? Muizenval kopen - De beste muizenvallen.


Maar een muizenval is niet altijd de beste oplossing. Heb jij ergens iets grijs voorbij zien flitsen? Een muis komt nooit alleen.

Of het spitse puntje van een muizenstaart? Grote kans dat dit ongewenste bezoek niet alleen is gekomen. BSI de beste muizenval staat op scherp in seconde. Muizen verwijderen zonder ze aan te raken.


Herbruikbaar, zelfs zonder reinigen. Doet geen pijn aan de vingers. Een beetje verse chocoladepasta!


Van de beste metalen muizenvallen die ik ooit had heb ik er nog ééntje, merk Mouse Trap, patent pended. Het bijzondere van dit type val is dat de hele bodemplaat als trigger dient en dus niet alleen een klepje waar aas op ligt, zoals bij de ordinaire muizenval. Controleer de vallen elke dag.


Zit er na enkele dagen geen muis in de val, probeer dan een ander plaats voor de muizenval. Houd de veiligheid in acht. Als je muizenvallen plaatst, let er dan op dat kinderen of huisdieren er niet bij kunnen komen. Maar het kan altijd zijn dat muizen in later stadium weer terugkomen, check daarom vervolgens sowieso maandelijks de muizenval.


Vervang lokaas voor vers na een half jaar. De beste plaats om muizenvallen te plaatsen. Voor het beste resultaat is het zeer belangrijk om de muizenval op de beste plaats in huis weg te zetten.


Van belang is ook dat de muizenvallen in de looproutes van de muizen staan.

Dit zijn de muizenvallen zoals eigenlijk iedereen die wel kent. De originele muizenvallen. Het enige wat je hoeft te doen is een likje pindakaas op de val te smeren, vervolgens zal de muis hier op af komen. Deze muizenvallen zijn niet voor niets zo beken ze werken namelijk ontzettend goed.


Dan zijn deze muizenvallen iets voor jou. Volgens BSI is het zelfs de beste muizenval van de wereld. De vallen zijn herbruikbaar, zelfs als je ze niet reinigt.


De kans dat je een muis vangt wanneer je de val tegen de muur zet is daarom het grootst. Uiteraard spreekt het voor zich dat een muizenval gezet moet worden in de ruimte waar duidelijk muizen aanwezig zijn. Voor iemand met een muizenprobleem is het van belang dat zij beschikking krijgen over de beste muizenval. Dood of levend een muis vangen. Het voorkomen van een lange lijdensweg is in ons ogen een belangrijk punt.


Wanneer je deze diervriendelijke muizenvallen besteld voor vier uur dan gaan we ze dezelfde dag nog verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts