woensdag 24 augustus 2016

De scheg zwembad deventer

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.


Een zwembad vol waanzinnige attracties voor groot en klein! Op deze geweldige locatie waar je ook kunt schaatsen en zwemmen kun je deze vakantie dus ook komen springen, gamen en spelen.

Reserveer je tickets online voor slechts € -. Ben je nog aan het oriënteren? Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Deventer leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 1p.p.) en schoolreisje.


Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Vroeger was de Scheg een heel leuk, schoon en goed onderhouden zwembad. Sportbedrijf Deventer voert het gemeentebeleid op het gebied van sport en bewegen uit.


Daar is nog weinig van over.

Het is smerig, overal liggen haren op de gron slecht onderhouden, en zelfs aan een kinderglijbaan heb ik me open gehaald. De meest volledige site met ruim 66. Scheg zwemparadijs, Deventer , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin kleinkinderen.


Hier ga je samen met bewoner ‘Dave de Viking’ een spetterend avontuur in zwembad de Blue Lagoon tegemoet. Yogadocent Berry Steenbruggen in Deventer verzorgt tijdens het blootzwemmen een halfuur blootwateryogales. De laatste zeven minuten van de blootwateryogales kun je heerlijk ontspannen drijven met behulp van drijfmiddelen.


Ook geeft hij wateryoga (uitsluitend met badkleding) in zwembad De Schaeck in Twello, elke dinsdag van 11. Een uitje naar de Scheg in Deventer garandeert een fantastische, actieve dag. Het zwemparadijs beschikt namelijk over verschillende baden, glijbanen en voorzieningen voor de kleintjes.


Kom een dagje spelen, zwemmen en schaatsen in Deventer. De hele dag waterpret in het zwemparadijs, spelen in het speelparadijs en schaatsen op de ijsbaan. Ook geniet je van een patatje met snack, drankje en ijsje! Nou waarom 1das niet zo moeilijk vriendelijk word je als eerst bij de Antre ontvangen,goeie gloor controle,goeie opzichters overal,altijd leuke activiteiten we zijn er gewoon weg van, de kids willen alleen maar naar de scheg en wij vinden het niet erg om elke dag naar Deventer te jagen, Beoordeling gegeven door Marija mrkonjic. Zwemparadijs In het zwemparadijs vind je diverse baden, glijbanen, een stroomversnelling en voor de kleintjes is er Pingo’s Island waar zij kunnen spelen met zand en water.


Beleef samen een compleet dagje uit! Je vindt hier een zwemparadijs, een kunstijsbaan, een kartbaan, een indoor speeltuin, sporthallen en squashbanen onder één dak. Het zwembad van de Scheg heet de Blue Lagoon en is met recht een subtropisch zwemparadijs te noemen.


Klik hiervoor op de roze websitebutton.

De schaatsbaan is onderdeel van een sportcomplex in de wijk Colmschate. Het complex bevat naast de ijsbaan onder meer een subtropisch zwembad en enkele sportzalen. Voordien werd er geschaatst in het IJsselstadion.


De Scheg is de kunstijsbaan van Deventer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts