donderdag 18 augustus 2016

Meubels steigerhout

Bezorgen of afhalen is mogelijk! Haal vandaag nog die steigerhouten meubels in huis. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk ook onze facebook pagina over steigerhouten meubelen.


We zijn daar volop in gesprek met onze volgers over de laatste interieur trends, leuk om aan deel te nemen!

Ook industriële meubelen , sloophout en eikenhout. We maken niet alleen meubels van steigerhout maar ook meubels van eikenhout, wagonplanken, barnwoo grenenhout en oud sloophout. Exclusieve maatwerk steigerhout meubels voor in de tuin, op kantoor en overal in huis. Ons steigerhouten meubilair is maatwerk vakmanschap, komt met drie jaar garantie en wordt geleverd binnen dagen in geheel Nederland tegen zeer scherpe prijzen.


Echt handwerk waar we trots op zijn. Het hout dat wij gebruiken wordt gewonnen op duurzame wijze en is van de allerbeste kwaliteit. In onze werkplaats laten wij het hout eerst goed drogen voordat we het gebruiken.


Mijn naam is Jeannette van Heeckeren en op mijn website tref je een overzicht van wat ik voor jouw kan betekenen.

Schitterende steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Zoals bijvoorbeeld een mooi kinderbed een kledingkast, een tuinbank of een loungebank van steigerhout. In onze webshop bieden wij een grote verscheidenheid aan steigerhouten meubelen. Het steigerhout is dan ook prima binnenshuis te gebruiken voor steigerhouten meubelen. Zo zie je steeds meer eettafels, tv meubels , salontafels en slaapkamerinrichting van steigerhout.


Tweepersoons bed van steigerhout greywash afL200xB160H40cm (voorraad magazijn artikel) Omschrijving Tweepersoons bed van steigerhout gemaakt voor een matrasmaat van 160x200cm. Mocht u het lastig vinden om meubels van steigerhout vanaf een afbeeldingen te bestellen dan bent u van harte welkom in onze showroom. Vrijwel alle modellen staan in de showroom en uiteraard kunt ook de verschillende behandelingen van het hout bekijken.


Onze medewerkers staan klaar om te adviseren. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! De webshop voor tuinmeubels, parasols, loungebanken, tuinsets, tuinstoelen, tuin tuintafels, steigerhouten bedden, steigerhouten meubels en accessoires.


Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag.


We hebben steigerhout meubelen voor binnen en buiten in ons assortiment, zoals u op onze website kunt zien.

Steigerhout is zeer stevig basismateriaal dat je eenvoudig kunt bewerken. Kom dan langs in onze showroom. Zowel binnen als buiten zorgen steigerhouten meubels voor veel sfeer door de mooie natuurlijke uitstraling. Kiest u voor steigerhout , dan maakt u een milieubewuste keuze. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Woodville is de houten meubelspecialist voor eikenhouten en steigerhouten meubels. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Wat veel terugkomt in het interieur is steigerhout.


Het is dan ook perfect hout om mooie meubelen van te maken! Deze meubelen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Meubelen van Steigerplank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts