dinsdag 30 augustus 2016

Orchideeën hoeve restaurant

Orchideeën hoeve restaurant

Strijk neer onder de prachtige bloemenzee bij bistro ‘De Sakura’ of laat je verrassen door het veelzijdige aanbod in het sfeervolle restaurant. Bewonder vlinders in de vlindertuin, ontdek prachtige orchideeën en speel in de overdekte speeltuin! Het restaurant en de winkel zijn gratis toegankelijk.


Visit the butterfly garden and the ‘Suspended’ Flower Garden and discover magnificent orchids. Wanneer je met de auto komt, kun je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid. Natuurgebieden en parken, Tuinen. Kwaliteit van het restaurant is matig. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt.


Een bezoek aan een kaarsjesavond is een hartverwarmende belevenis. De sfeer is dit jaar magischer dan ooit dankzij extra veel mystieke spots. Voor groepen vanaf tien personen bieden wij compleet verzorgde groepsarrangementen en speciale groepskortingen. Do you know how a pineapple grows? And how healthy an orange is?


Orchideeën hoeve restaurant

Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. The orchid family is one of the largest on earth with its more than 30species. There are thousands of rare species, in addition to the more familiar ones such as the phalaenopsis and the Venus slipper.


Het is geheel overdekt en daardoor met slecht weer ook een aantrekkelijk uitje. De orchideeën en talloze andere planten en bloemen zullen de oudere generaties aanspreken, kinderen worden hier vermaakt met verschillende dieren en een geinige indoor speeltuin. Beleef een werelds dagje uit. Avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen leiden je dwars door de kleurrijke tropen en brengen je in contact met allerlei dieren.


Tijdens dit sfeervolle evenement zijn alle huisjes, fonteinen en bruggetjes in het park versierd met talloze lampjes. Wij geven regelmatig bloemschikworkshops in een aparte ruimte in ons nieuwe restaurant. Tijdens deze activiteit krijgt u een heerlijk kopje koffie of thee en leert u alle fijne kneepjes van het bloemschikken. Geheel naar uw wensen kunt u de workshop afsluiten met een smakelijk hapje en drankje. Wil jij kans maken op vrijkaarten?


Doe dan snel mee met onderstaande prijsvraag! Hoeveel kerstelfjes zijn er te zien in onderstaande video? Laat jouw antwoord in een reactie weten en maak kans op vrijkaarten!


Weleens een wereldreis gemaakt in één dag? Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en ervaar verre werelddelen heel dichtbij! Hij kocht in Aalsmeer een akker waarop hij samen met zijn zoon onder andere anjers, chrysanten en seringen teelde. Bij de orchideeën hoeve sta je telkens weer versteld van de schoonheid van de natuur. Ook steeds wat nieuws erbij , dus verrassend en gevarieerd.


Ook voel je je daar zeer welkom. Je wordt gastvrij onthaalt en je kunt er heerlijk rustig genieten van alles wat daar aan natuur is , ze hebben ook nog eens een goed en betaalbaar restaurant. Opstapplaatsen in Twente Overijssel - Korte route - Voordelig retourvervoer! Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland.


Orchideeën hoeve restaurant

Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Flevoland. Het park ligt in Flevoland vlakbij Emmeloord en biedt een leuke dag uit voor zowel volwassenen als kinderen. In ons kikkerlandje ben je nooit zeker van fijn en warm weer.


Hier stappen jullie een echt regenwoud binnen, bomvol met prachtige orchideeën en fladderen er kleurrijke vlinders rond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts