woensdag 10 augustus 2016

Prijs graszoden

Vraag direct een Offerte aan. Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening. Ruim assortiment graszoden prijs. Vind graszoden prijs per mals je nu zoekt.

De graszoden worden vers voor u van het land gestoken. Daarnaast bent u vele malen goedkoper uit dan wanneer u de graszoden zou kopen via normale tuincentra. Wij kweken uitsluitend graszoden zonder netten. U bent dus verzekerd van kwaliteit graszoden voor een vaste lage prijs van per m².


Voor de graszoden geldt het lage BTW tarief van voor het uitvoeren van de werkzaamheden geldt het hoge bwt tarief van. Alle vermelde prijzen op de website zijn inclulsief BTW. Onze graszoden worden direct vanuit de leverancier geleverd waardoor wij een directe levering kunnen hanteren.

Omdat wij op zeer grote schaal werken, kunnen wij onze service aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Wij hanteren grasmatten prijzen vanaf € per m². Dat wij onze graszoden prijzen zo laag kunnen houden, komt omdat wij het gras zelf telen. Dat is vanaf nu verleden tijd! Je kunt nu makkelijk en snel graszoden bestellen bijSTOX online, als ook in onze tuincentra Heerlen, Maasbracht, Roermond en Venlo.


Kies zelf een datum om ze thuis te laten bezorgen of haal je graszoden op bij één van onze afhaal locaties bijSTOX tuincentrum Heerlen en Roermond. Echt gras uit eigen keuken! Bezorgen is mogelijk vanaf 30m².


Eigen teelt, direct leverbaar en altijd bereikbaar! Wij verkopen drie verschillende soorten grasmatten. Hieronder kunt u direct online u graszoden kiezen en bestellen.


Deze graszoden zijn van een uitstekende kwaliteit. Goedkope graszoden tegen een voordelige prijs vanaf euro per m2. Wist u dat graszoden , afhankelijk van de regio waar u vandaan komt, ook wel grasmatten, gazon op rol en gras op rolgenoemd worden?


Uiteindelijk maakt het niet uit welke naam u gebruikt.

De kwaliteit is belangrijk. In Limburg bezorgen wij de graszoden zelfs geheel gratis bij U thuis (vanaf m2) ! Hoge kwaliteit PREMIUM graszoden zonder netten, sterk en geschikt voor spelende kinderen tegen een scherpe prijs Beste gras kwaliteit graszoden ! Bereken eerst de prijs , kies voor afhalen of bezorgen op een moment dat het past. Volg de links hiernaast om te lezen hoe u zelf graszoden kunt leggen en hoe u uw gazon vervolgens in topconditie houdt. Van kleine rollen tot ‘big slabs’: de graszoden van Claessen BV zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en worden voornamelijk toegepast in golfbanen, gazons, sport- en grasvelden. Door goede afspraken binnen de keten is dit kwaliteitsproduct het hele jaar door verkrijgbaar.


GRASZODEN EEMNES: KWEKER EN LEVERANCIER. Geef vervolgens het afleveradres in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts