woensdag 17 augustus 2016

Beach 7 tuinmeubelen

Grootste assortiment van Nederland. Nu met hoge kortingen Nu Tot. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! BEACH , Design tuinmeubelen van Nederlandse bodem.


Onze bijna 1jaar ervaring, gebruiken wij bij de ontwikkeling van onze producten.

Ontvang uw gasten met trots. U kunt de gehele collectie online bestellen via onze webshop. Onze luxe tuinmeubelen zijn gemaakt van hoge kwaliteit wicker, aluminium, en hout.


Beach tuinmeubelen kopen? Wij hebben een groot assortiment tafels waar u gegarandeerd slaagt voor een lage prijs! De Btuinmeubelen geven het ultieme zomergevoel van zon, zee en strand.


De LED lampen geven een hippe uitstraling in uw tuin en brengen meteen sfeer wanneer de duisternis invalt. De lampen zijn zeer energiezuinig en oplaadbaar. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

In een handomdraai bij u geleverd. Lounge en dining sets voor een heerlijk buitenleven in aluminium, hout, kunststof, of een combinatie van materialen. Het jonge, trendy merk in moderne tuinmeubelen. Bent u op zoek naar nieuwe tuinmeubelen voor uw tuin, serre of veranda dan bent u bij ons op het juiste adres. Tuinmeubelen geïnspireerd door het Australische continent.


Tijd voor een nieuwe tuintafel? BEACH7: jong, trendy merk tuinmeubelen , 3dagen per jaar verkrijgbaar bij tuinmeubelspeciaalzaken in Nederland. Ga voor een uitgebreid assortiment naar één van onze Dealers. Omdat het product wat u zoekt uitverkocht kan zijn bij de door u gekozen dealer, adviseren wij u om vooraf altijd even telefonisch contact op te nemen met een Dealer.


Online bestellen is binnen enkele minuten al gebeurd: u hoeft enkel de stappen van het bestelproces te doorlopen en de bestelling af te ronden. Dit is zo gebeur mits u natuurlijk een keuze kunt maken uit het brede aanbod. Het vlechtwerk van de Jakarta tuinmeubelen zorgt voor een prachtige uitstraling.


Dit door de nauwkeurig uitgekozen materialen en de poedercoating. De collectie is bij slechts winkels in Nederland verkrijgbaar, waardoor exclusiviteit van het merk gegarandeerd is. De aluminium tuinmeubelen zijn van een hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we brede kennis over het onderhoud ervan.


Met tips en trucs over hoe je meubels langer mooi blijven.

Wij bieden enkel meubilair van de hoogste kwaliteit. Zo heb je er jarenlang plezier van. Dankzij de hoge kwaliteit van deze materialen is de set. In onze showroom zult u een fantastische en uitgebreide collectie lounge- tuinmeubelen aantreffen.


De chicago loungeset is een combinatie van aluminium en teakhout. Naast de tuinmeubelen hebben we nog een uitgebreide collectie aan producten om van je terras een gezellige tuinkamer te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts