dinsdag 16 augustus 2016

Donnerschool de glind

Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Boek uw hotel nu, tot korting! Mis de Aanbieding van de Dag niet.


In ons School Ondersteuningsprofiel leest u de precieze omschrijving van ons onderwijs en de leerlingen op onze school.

Van harte welkom op de website van de J. Toekomstgericht, stabiel en betrouwbaar. Mocht u vragen hebben, dan nodigen wij u uit zelf een kijkje te komen nemen, of contact met ons op te nemen. Blije gezichten bij de leerlingen, die hun VMBO-diploma haalden, en bij de leerlingen die hun MBO1-diploma hebben behaald. Zowel de directeur Jan Hofman als de burgemeester van Barneveld vragen om de leerlingen ruimte te geven om het verlies te verwerken. Een geweldig resultaat en een belangrijke erkenning voor deze leerlingen.


De leerlingen op onze school komen in het regulier.

Er is een noodverordening van kracht bij de school. Dit kan de Rudolphstichting realiseren door onder andere donaties van kerken. Ons doel is om het zelfbeel de ontwikkeling en het gedrag van onze leerlingen positief te beïnvloeden.


Op deze pagina vindt u informatie over onze afdeling. Wij gaan uit van de mogelijkheden van onze leerlingen. Directeur-bestuurder Jan Hofman van de J. De waardering inspectie geeft aan hoe goed of slecht de school scoort volgens de Inspectie van het Onderwijs. De Glind - Ook voor de jongeren van de J. Donnerschool is gevestigd op Rudolphlaan 5. De Beatrixschool is een kleinschalige, christelijke basisschool die uitdagend onderwijs verzorgt.


Een overzicht is hier te vinden. De school bestaat uit verschillende afdelingen. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo optimaal mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed.


De personeelskenmerken gaan niet alleen over alle medewerkers van deze school. Ze gaan over alle medewerkers van de instelling waar de school onder valt.

Dus over het onderwijzend personeel, het ondersteunend personeel en het management. De gegevens worden daarnaast vergeleken met de gegevens van andere instellingen die ongeveer even groot zijn. Het leren gebeurt in theorie, met behulp van een boek en de computer, maar nog veel meer in de praktijk. Leren in de praktijk gebeurt in de school. Om het leren aantrekkelijk, praktisch is een praktisch ingericht lokaal op de J. Een lokaal met de inrichting en uitstraling van een winkel is essentieel.


In bijna de helft van alle huizen worden uit huis geplaatste kinderen met sociale en emotionele (gedrags)problemen opgevangen in een gastgezin. Verder wonen er veel zorgverleners in het dorp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts