vrijdag 19 augustus 2016

Rode beukenhaag

Alle maten rode beukenhagen! Bestellen = razendsnel bezorgd. Al jaar de grootste in beukenhagen! Deskundig advies van echte tuinspecialisten. Beuk heeft een dieprood glanzend blad.


Wortelgoed en kluit zijn tijdelijk te koop.

Haagplanten al vanaf € online. Binnen werkdagen geleverd. De chique uitstraling, zorgt voor een mooie afscheiding van uw tuin. Momenteel is het weer trendy om een mooie beukenhaag in uw tuin te hebben.


Deze rode beukenhaag zorgt voor een natuurlijke rode afscheiding van je tuin of erf. Fagus Sylvatica ‘Atropunicea’. De rode kleur geeft afwisseling in je tuin.


U vindt hier een zeer uitgebreid assortiment groene beukenhaag , rode beukenhaag , haagbeuk, meststoffen en gereedschap waarvan u meteen kunt zien wat u koopt. Na de aanplant kunt u de rode beukenhaag meteen op de gewenst hoogte snoeien.

Op deze manier krijgt u meteen een strakke haag en hoeft de plant minder water te verdampen, omdat er minder blad aan de plant zit. De beste snoeimaanden zijn april en september. Al onze rode en groene beukenhagen komen van onze eigen kwekerij. Beukenhaag van eigen kwekerij. Bij ons krijgt u altijd haagkwaliteit geleverd.


Dit wil zeggen dat de planten tot onderaan de stam takken hebben, die zo uitgroeien dat u van onderaf aan een mooie volle haag krijgt. Jazeker, wij adviseren de beukenhaag na aanplant meteen iets te snoeien zodat de struik voller wordt. Onder het snoeipunt zal de tak nieuwe uitlopers aanmaken.


Niet alleen de bovenkant snoeien, maar ook de zijkanten. Wilt u een groene of rode beukenhaag kopen? Deze planten worden geleverd met kale wortel (u ziet de wortels). Planten met kale wortel kunnen vanaf eind oktober tot begin mei worden geplant.


Hoe eerder u in het jaar plant hoe beter het is. Graag ook beukengrond gebruiken. Het bezorgen van een rode beukenhaag. Een rode beukenhaag kan door heel Nederland bezorgd worden.


Via deze webshop beukplanten. Wij leveren uitsluitend beukenhaag planten met blote wortel via onze eigen boomkwekerij.

De beukenhaag planten die wij kunnen aanbieden zijn de groene beuk (fagus sylvatica) en de rode beuk (fagus sylvatica atropunicea). Haagbeuk planten zijn de carpinus betulus, deze is. Bezorgers van beukenhagen. Groene beukenhaag en rode beukenhaag.


Een groot voordeel van de beuk is dat deze winterhard is. De kwaliteit van een beukenhaag kan nogal verschillen. Dit heeft met name te maken met de volheid van de onderkant van uw haag.


Hierover verderop deze pagina meer. We raden echter alsnog aan om uw rode beukenhaag in de late zomer of vroege herfst te snoeien, zodat hij niet te groot wordt en in model blijft. Voor een formelere beukenhaag snoeit u twee keer per jaar, tussen mei en oktober. Heeft u weinig tijd of geen zin om uw beukenhaag bij ons op de kwekerij af te halen? Wij kunnen uw beukenhaag bij u thuis bezorgen!


Naast onze bezorgservice kunnen wij uw beukenhaag eventueel ook voor u aanplanten. Wanneer u uw rode beukenhaag via beukenhaagkopen. Rode beukenhaag bezorgen en aanplanten.


Door onze jarenlange ervaring als beukenkwekerij bent u verzekerd van een goede kwaliteit rode beukenhaag en goed advies. Ben je op zoek naar een overzicht waarin duidelijk het verschil tussen de beukenhaag en de haagbeuk staat. Door zijn snelle groei, zijn de wortels van de groene beuk ook eerder groot en maakt dit de groene beuken haag ook sneller sterk. Daarnaast is de groene beukenhaag eerder een dichte haag dan de rode beukenhaag variant.


Uw Rode Beuk leveren wij rechtstreeks vanaf onze eigen kwekerij met onze eigen bezorgservice en kan eventueel ook nog door ons worden aageplant. Zo makkelijk is een Rode Beuk kopen nog nooit geweest. Kom eens langs bij onze kwekerij in Lienden om deze en andere hagen te bewonderen.


Ook als u advies nodig heeft of vragen heeft bent u van harte welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts