woensdag 7 juni 2017

Big green egg buitenkeuken

Koop nú Buitenkeukens in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een modulaire buitenkeuken van beton die op verschillende manieren samengesteld kan worden en zo een keukenblok.


Maak kennis met Big Green Egg , wereldwijd marktleider op het gebied van kamado’s. Ontdek onze producten en doe inspiratie op voor de lekkerste gerechten!

Regelmatig worden we bijgepraat door Big Green Egg over de laatste ontwikkelingen en delen deze kennis met jou. Steigerhouten buitenkeuken voor Green egg of Black-basterd cookers kun je in dit meubel plaatsen met opbergruimte, het meubel kan met wielen worden geleverd lekker handig als je het meubel wilt verplaatsen of meenmen naar een andere locatie. Een Big Green Egg is een zware barbecue, die niet zomaar overal neergezet kan worden. Als de Egg los op een verkeerd oppervlak wordt geplaatst, is het risico op omvallen of schroeiplekken erg groot.


Om dit te voorkomen, kun je hier een bijpassend onderstel voor je Egg bestellen. BBQ Green Egg Store is dé specialist op het gebied van Big Green Egg. Wij, als fanatieke liefhebbers van deze unieke barbecue, hebben inmiddels een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd.


De Green Egg is de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” van het moment.

Bij aanschaf van een Big Green Egg Large krijg je de keuze uit een ‘Workshop’ of een ‘Starterspakket’. Indien je kiest voor het ‘Starterspakket’ krijg je onderstaande producten er gratis bij. Zo kun je vliegend van start met je nieuwe Big Green Egg Large.


Het Big Green Egg Large ‘Starterspakket’ bevat. Bouw stap voor stap je buitenkeuken met het NIEUWE Big Green Egg Modular Nest-systeem! Begin met een Big Green Egg tafel en voeg extra uitbreidingen (Expansion Frames) toe.


Een verscheidenheid aan mooie en functionele inleg. Ongelofelijk veel verschillende mogelijkheden! Met zeven verschillende modellen is er een Big Green Egg voor iedereen.


Bekijk onze EGG ’s, vergelijk de mogelijkheden en kies het model dat het beste bij je past! Wel zo handig, zo hoef je geen dagdeel thuis te blijven om te wachten op het pakket en hoef je de Big Green Egg niet zelf in elkaar te zetten. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bij persoonlijke aflevering kan je betalen met je. Grootste assortiment van Europa.


Alle buitenkeukens uit voorraad leverbaar. Specialistisch advies nodig?

Stoere houten buitenkeuken! Inclusief een jaar garantie. Shop direct big green egg buitenkeukens online. Beslist de laagste prijzen.


Bepaal je zelf hoeveel je maandelijks wilt betalen om eigenaar te worden van een Big Green Egg. De Easy EGGcess Deal is vooral heel makkelijk en flexibel. Het bestaat uit een financiering en – als je wilt – een verzekering die aangeboden wordt door de partner van Big Green Egg , De Verzekeringsrealist en een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Kamado Joe the bastard big Green egg. Wij kunnen deze voor vele bbq maken.


Deze keuken wordt gemaakt van geschuurd. Stel zelf je onverwoestbare buitenkeuken samen dankzij het modulaire systeem van WWOO of kies een opstelling uit onze collectie buitenkeukens. Een WWOO is naar wens en budget samen te stellen.


De prijzen variëren dus per gewenste opstelling. Buitenkeuken van Western Red Cedar met wit betonnen blad en Big Green Egg Medium. Iedere situatie en iedere wens is uniek.


Daarom een buitenkeuken op maat met een gave Big Green Egg bijvoorbeeld. Om de buitenkeuken geheel naar wens te maken is het belangrijk om eerst te kijken naar de vorm van de buitenkeuken. Of dit nu recht, vierkant, rond of in welke vorm dan ook mag zijn.


Er is niets dat de Big Green Egg niet kan. Van mooi gegril sappig vlees tot zachtgegaarde langoustines. Van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts. Door het unieke, dubbelwandige keramiek kunt u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen. Wel zo handig aangezien je niet een hele dag thuis hoeft te blijven en de Big Green Egg niet zelf in elkaar hoeft te zetten.


Persoonlijke thuisbezorging. Big Green Egg : barbecue en buitenkeuken voor koken en roken Big Green Egg is een nieuwe hit in Nederland. Het is een geavanceerde barbecue, afkomstig uit de USA, waar je niet alleen mee kunt braden maar ook kunt koken, roken, bakken en grillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts