maandag 19 juni 2017

Canvas voor buiten

Plaatst uw eigen foto op doek of canvas bij tuindoek. Canvas: tijdelijk korting. Profiteer van Scherpe Aanbiedingen! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De foto op canvas buiten ophangen is gemakkelijk met het erbij te bestellen ophangsysteem.


Door de eenvoudige handleiding kun je de buitencanvas gemakkelijk ophangen en gaat het je zelfs lukken met twee linkerhanden.

Maak je daar dus maar geen zorgen over! Bestel snel een buiten canvas bij TopDoek. Tuinposters zijn ideale canvas posters voor buiten ! Onze tuinposters met foto zijn namelijk waterafstoten bestand tegen alle weersomstandigheden en ze verkleuren niet in de zon.


Tuinschilderijen creëren sfeer in je tuin. Kies uit vele motieven en kleuren en bestel eenvoudig een tuinschilderij via de website. We leveren buiten canvas op houten frame in grootformaat tot 200x3cm.


Onze canvas voor buiten is van topkwaliteit, zowel doek als frame als kleuren gaan vele jaren mee!

Deze tuinposter geeft een ruimtelijk uitzicht, ondanks schutting. De gebruikte foto zit in onze beeldbank (klik rechtsboven). Het bijzondere aan Werk aan de Muur is dat je zelf de controle hebt. Elk werk in de collectie is verkrijgbaar op buiten canvas.


Ook kies je zelf de afmeting. Kies bij het bestellen voor het materiaal canvas , en als variant ‘ Buiten canvas ’. Online tuinposters bestellen kan bij ons. Wij kunnen ook uw eigen foto op doek. Met een tuinschilderij maak je de tuin of het balkon extra gezellig.


Bij Intratuin vind je een uitgebreide collectie buitenschilderijen op canvas , hout, kunststof of zelfs aluminium. Kies voor een mooie botanische buitenposter of een landschap, of hou je van een vrolijke dierenprint? Een foto op canvas voor buiten is hartstikke leuk om een tuin mee op te vrolijken.


Er zijn natuurlijk veel manieren om je tuin te versieren. Zijdeglans canvas is uitstekend afneembaar met een vochtige doek. Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin. Is het canvasdoek geschikt om buiten op te hangen?


Standaard mat canvas is niet geschikt voor buiten gebruik maar zijdeglans canvas kan je wel uitstekend buiten gebruiken, omdat dit canvas waterbestendig is. Schilderijen koop je eenvoudig online bij bol.

Weerbestendige tuinschilderijen Nú met korting GRATIS verzending vanaf €48! Verder bestaat jouw canvas uit een stevig 3grams canvas doek van mm dik. Wil je een speciale foto op canvas voor buiten ? Dan raden wij je een tuinposter aan.


Tot onze opties voor jouw foto behoort onder andere een canvas voor buiten (kleurvast in alle weersomstandigheden!), een panorama canvasdoek en een drieluik, meerluik en andere effecten. Onze canvas doeken zijn geschikt om buiten te gebruiken maar dan wel onder een afdakje waar het droog is. Het canvas wat wij gebruiken is watervast en kan tegen vocht en regen. Door de structuur van het canvasdoek krijgt jouw foto een mooi, enigszins ruw, effect, waardoor je foto echt tot leven komt.


Een canvas is geschikt voor zowel een zwart-witfoto als een kleurenfoto. Keuze uit verschillende formaten. Voor jouw mooiste foto op canvas in groot formaat kun je natuurlijk ook bij albelli terecht.


Een herinnering op canvas van je mooiste momenten in een groot formaat is ook altijd geschikt als een heel bijzonder geschenk. Het wordt al eeuwen gebruikt door schilders en geeft daardoor een klassieke look. Het is mogelijk om een moderne canvas print te kiezen. Heb je liever wat klassiekere canvas prints? Afbeelding naar wens aanpassen op de site.


Showroom voor advies en gratis tuinvoorbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts