donderdag 29 juni 2017

Brand tuinhuis

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Op zoek naar een Tuinhuis? Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Het beste advies en de beste service bij de nummer van Nederland: Van Kooten!


Van Tuinhuis tot Chalet en Veranda tot Recreatiewoning. Bezorgen en monteren mogelijk. De mooiste materialen, uitstekende service en jaar ervaring staan garant voor een perfect tuinhuis of blokhut waar u jaren plezier van heeft. In onze collectie blokhutten en tuinhuisjes treft u een uitgebreid assortiment.


Van klein tot groot, klassiek of juist heel modern, zelf complete chalets op maat zijn voor ons geen probleem. Met behulp van het handige fotomenu vindt u snel het tuinhuis wat u zoekt. Nagenoeg alle blokhutten en tuinhuisjes zijn leverbaar met een overkapping. Een Blokhut kopen, maar ziet u door het grote aanbod de bomen niet meer door het bos?


Brand tuinhuis

Brand in tuinhuis slaat over op houthandel in Barneveld. Een brand in een tuinhuisje sloeg over naar een naastgelegen bedrijf met pallets. In Nieuwegein heeft vanmorgen korte tijd een brand gewoed in een Tuinhuisje aan de Ampèrebaan.


Bij aankomst van de brandweer stond het houten huisje al flink in de brand. Omdat de eigenaren van het bedrijf waar het huisje bij hoorde al begonnen waren met blussen is een deel van het huisje gespaard gebleven. Het bouwsel vatte door een kachelpijp vlam en de vlammen grepen snel om zich heen. Rond 16:uur werd er melding gemaakt van een garageboxenbrand aan de Julianastraat.


Brand tuinhuis

Later bleek dat het ging om een tuinhuisje. Dat tuinhuisje is helemaal uitgebrand en een aangrenzend tuinhuisje heeft brandschade opgelopen. Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan. De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd. De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Bent u opzoek naar een koopje?


Bekijk dan nu onze actiepagina om uw voordeel te slaan! Wacht niet langer, want op is op! Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis!


Brand tuinhuis

Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. Omstanders merkten de rook op en belden de brandweer. Die was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen woning.


Er is behoorlijk wat schade aan zowel het tuinhuisje als de woning. Bij een brand zaterdagavond rond zeven uur in de Kafhoek in Moorsele zijn twee tuinhuizen in vlammen opgegaan. Ook twee woningen liepen schade op. De brand was snel geblust. Hoe het vuur is ontstaan, moet nog blijken.


Alleen de drie kinderen van het gezin ( en jaar oud) waren thuis toen de brand begon. Een expert zoekt naar de oorzaak van de brand. Met twee stralen was de brand in het tuinhuisje gauw onder controle. Vooral de dicht opeen gebouwde tuinhuisjes zorgden voor gevaar voor uitbreiding van de brand. Door de snelle inzet van de beide brandweerkorpsen kon uitbreiding van de brand voorkomen worden, maar het getroffen gebouwtje werd geheel vernield.


Het tuinhuis van de bewoners stond er donderdagnacht rond 3. Er raakte ook niemand gewond. Een brand heeft zondag aan het eind van de avond een tuinhuis aan de Voorthuizerstraat in Putten verwoest. De schade aan de tuinhuis is enorm. In een tuinhuisje bij Startblok Riekerhaven aan de Overschiestraat in Slotervaart is maandagavond rond 22.


Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn er geen woningen beschadigd geraakt. Brand op volkstuinencomplex in Apeldoorn verwoest tuinhuisje en kweekkast. Video In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een brand gewoed op het volkstuinencomplex aan de Landdrostlaan in Apeldoorn.


Een tuinhuisje en glazen kweekkast zijn compleet verwoest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts