dinsdag 13 juni 2017

Multi vloer assen

Die hebben wij met een ruime keuze. Kom vandaag nog naar onze vloerenwinkel. Heel veel bekende en onbekende houtsoorten. Ook in veel kleuren verkrijgbaar. Harde vloeren met weinig onderhoud.


Bestel de Zyxel Multy online of kom langs bij één van onze winkels!

Achteraf betalen mogelijk en 1dagen gratis retourneren voor alle producten. Verken Assens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Vind wat je zoekt op Finecomb. Al meer dan jaar, leveren en leggen wij kwaliteitsvloeren naar ieder zijn smaak, wens, leefwijze en budget, en daar zijn we trots op.


Wij zijn specialist in het leveren, leggen en onderhouden van harde vloeren zoals lamelparket, traditioneel parket, planken, kurk, laminaat en pvc-vloeren. Deze populaire patroonvloeren vinden hun weg in moderne en klassieke interieurs. Wij hebben daarom een zeer uitgebreide collectie visgraatvloeren in ons assortiment.


Robert en Marjan hebben bij het samenstellen van de collectie, naast kwaliteit en uitstraling ook gekeken naar functionaliteit en duurzaamheid van de vloeren.

Onze winkeliers zijn persoonlijk betrokken, servicegericht en deskundig. De keus is groot en de prijzen zijn scherp. Uit ruim zeshonderd verschillende vloeren kiest u de vloer die bij u past.


Wij staan voor een eerlijk en deskundig advies! Naast alle soorten vloeren leveren wij ook raamdecoratie en zonneschermen. Neem vrijblijvend contact op. Door de explosieve groei en de toenemende vraag om uit voorraad te leveren, was het voor ons wederom noodzakelijk geworden om ons magazijn aanzienlijk uit te breiden, dit om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Vloeren in alle soorten en maten.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Parketmeester Assen – Philips Parket.


Onze passie gaat uit naar, ambachtelijke vloeren, maar ook voor brede delen, lamel, bamboe- en. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Met ons unieke systeem is werkelijk bijna alles mogelijk tot grote overspanningen, zeer zware toelaatbare belastingen en specifieke toepassingen. Wij houden grote hoeveelheden in voorraad zodat zeer snelle levertijden mogelijk zijn.


Kom naar onze showroom voor uw vloer in huis. Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs.

U kunt deze week van vrijdag tot en met zaterdag hier terecht. Omdat de meeste nieuwbouwwoningen tegenwoordig bijna altijd met vloerverwarming geleverd worden en dit is uiteraard ook in Assen het geval, is deze Multi -plank houten vloer een runner. Van dit bedrijf hebben we helaas nog geen uitgebreide beschrijving.


Klik op meer informatie voor de contactgegevens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts