woensdag 14 juni 2017

Dak voor tuinhuis

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Op zoek naar een Tuinhuis? Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan!


De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Opzoek naar een mooie houten tuinhuis?

Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk! Een tuinkamer compleet naar uw smaak gemaakt. Wilt u uw dak van uw tuinhuis of overkapping bekleden? Wij hebben zowel goedkoop dakleer tot luxe EPDM folie voor platte daken. Tevens ontdekken steeds meer mensen onze Easyroofing aluminium dakfolie voor licht hellende daken.


Heeft u een schuin dak bijvoorbeeld een zadeldak of lessenaarsdak? De plaatsing van deze dakbedekking voor een tuinhuis is dan wel weer veel eenvoudiger en sneller dan bijvoorbeeld shingles. Om een schuin dak van een tuinhuis te bedekken, wordt ook nog vaak gekozen voor dakpannen.


Je kan hierbij kiezen voor een keramisch gebakken dakpan of voor de ‘snellegger’ of betonnen dakpan.

Verreweg de meeste daken voor tuinhuizen worden gebouwd met een hellend dak , en dan met name het zadeldak. Een enkele keer wordt er een plat dak gebruikt, omdat deze constructie relatief eenvoudig (zelf) te maken is. Let er wel op dat de afwatering goed wordt aangelegd! Ben je bijna klaar met het bouwen van jouw schuur of tuinhuis en op zoek naar een goede dakbedekking? Bij GAMMA vind je dakbedekking die geschikt is voor platte daken en schuine daken.


Ook de benodigdheden om deze dakbedekking te monteren en goed af te werken. Alle denkbare varianten zitten in ons assortiment. Voor het beste resultaat kun je het dak van jouw tuinhuis of overkapping bedekken met EPDM dakbedekking. Met EPDM beschik je over dakbedekking die ruim jaar lang mee gaat. Wat maakt EPDM dakbedekking zeer geschikt als dakbedekking voor tuinhuizen ? Bent u van plan binnenkort een houten tuinhuis aan te schaffen?


Bij aanschaf van bijvoorbeeld een houten tuinhuis , blokhut, veranda of carport moet er goed nagedacht worden over het soort dak en het soort bedekking van het dak dat u erbij kiest. Dakgoten voor aan vier dak zijden van bijv. Voor uw tuinhuis , blokhut of ander gebouw met een vierhoekig dak heeft u aan alle zijden van het dak dakgoten nodig. Zo kunt u het hemelwater opvangen (in bijvoorbeeld een regenton) of afvoeren in de tuin.


Dit is het meest voorkomende daktype voor een tuinhuis. Zie voor de constructie van een zadeldak onze pagina over de constructie van een zadel dak voor een tuinhuis. Bij dit tuinhuis worden ook de kopse kanten schuin gemaakt waardoor je twee trapezevormige en twee driehoekige dakvlakken krijgt.

Het traditionele zadeldak. Of kies je juist voor een dakshingles? Je kunt jouw dakbedekking gelijk online kopen bij Praxis, als je dat wilt. Slim is het dan om meteen alles wat je nodig hebt voor je dak te bestellen, want wij kunnen dan je dakbedekking samen met de onderlaag, de eventuele schroeven en misschien zelfs een dakgoot bij je thuis bezorgen.


Van Tuinhuis tot Chalet en Veranda tot Recreatiewoning. Bezorgen en monteren mogelijk. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Hebt u de keuze gemaakt voor een tuinhuis met plat dak , dan wilt u uw aankoop natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Via onze website bestelt u uw tuinhuis en de uitvoering die u wilt heel eenvoudig. En we leveren dankzij een fabriek in Nederland lekker snel. Wanneer je tuinhuis over een schuin dak beschikt wordt er wel eens voor gekozen om gebruik te maken van dakpannen. Op dit vlak beschik je over de mogelijkheid om te opteren voor een keramisch gebakken dakpan, maar ook voor een zogenaamde ‘snellegger’ of betonnen dakpan.


Aangezien we bij Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum je tuinhuis met plat dak speciaal op maat maken, voldoet deze aan al je eisen en wensen. Zelfs schuine hoeken zijn mogelijk. Bekijk hiernaast een deel van ons ruime aanbod of informeer naar de mogelijkheden voor je eigen tuinhuis met plat dak.


Zinken dakgoten voor aan vier dak zijden van bijv. Zonnepanelen installeren op je tuinhuis in plaats van op het dak van je huis is zeker mogelijk. Lees hier meer over de installatie, prijs, voor - en nadelen.


Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts