woensdag 28 juni 2017

Fietsenstalling hout

Fietsenstalling hout

Bekijk de mogelijkheden op onze website! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Heeft u geen of te weinig ruimte voor de stalling van uw fietsen?


Fietsenstallingen in hout. Geen nood Belgo Garant kan in elke stijl en budget een gepaste houten fietsenstalling ontwerpen, maken en zetten. Dit kan een open, gesloten, vrijstaande of aangebouwde fietsenstalling zijn.


Van der Heijden Buitenleven bouwt een compacte, gesloten fietsenberging van hout die perfect bij uw woning past. Het is tenslotte een kostbaar goed. Ook in opdracht van gemeenten, scholen en architecten bouwen wij een houten fietsenstalling op maat. Prijzen van langere fietsenstallingen en deuren op aanvraag. Model usva:groen, antraciet of silver metallic.


Je kan het hout zonder problemen laten vergrijzen of je kan het behandelen zodoende je de kleur behoudt. Het nadeel is de prijs, hardhout is een stuk duurder dan bijvoorbeeld naaldhout. Qua uitstraling is het mogelijk te kiezen voor een gekleurde variant (gepoedercoat) of diverse afwerkingsmaterialen zoals hout , gaaswerk, glas of profielplaat.


ProVelo heeft ook een fietsenstalling van hout in het assortiment: de Lutra-Box. Een fietsenstalling van hout heeft voordelen zoals: lagere prijsklasse, op maat te leveren, regenwaterdicht, volledig ventileren onderhoudsvrij en makkelijk zelf te monteren! De gezamenlijke buitenruimte van BRiX, een gloednieuw, high-tech, uniek appartementen complex in Montreal, Canada met o. Falco straatmeubilair producten.


Fietsenstalling hout

Ook voor uw elektrische fiets hebben wij afsluitbare fietsenbergingen die de fiets beschermen tegen diefstal en weersinvloeden. Een ombouw, van hout of van kunststof, is zeer gebruiksvriendelijk en compact. Verder hebben we ook fietsenbergingen van hout , kunststof en zelfs van metaal. Maar er zijn ook oplossingen om spullen netjes te houden en te beschermen tegen weersinvloeden.


Zoals hout voor de open haard of vuurkorf. Het haardhout neemt veel ruimte in beslag, maar het moet ook niet nat worden. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Sobere, elegante en robuuste fietsenstalling. Paal mooi afgewerkt met exotisch hout. Zeer goed bestand tegen slechte weersomstandigheden. Dat vindt u ook terug in onze ruime keuze aan fietsoverkappingen.


Hiermee kunnen allerlei fietsenstallingen gecreëerd worden. Bent u op zoek naar een goedkope opslagcontainer? Dan is de demontabele zelfbouwcontainer van.


Fietsenstalling hout

Gaas, hout , glas, profielplaat, geperforeerd staal of open. Dak Profielplaat, Sedum, zonnepanelen, vraag ons naar de overige mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de CuBic fietsenstalling of een advies op maat voor uw locatie? Steeds meer mensen laten door de steeds langer wordende files de wagen aan de kant staan en halen de fiets van stal. Ook dit vervoermiddel verdient een comfortabele droge plaats.


Wat dacht u van een garage of houten carport op maat met geïntegreerde berging of fietsenstalling ? Losstaand of als aanbouw bij uw woning. Strak en modern of meer klassiek en landelijk? Met vlak dak, zadeldak of dak met noordbomen. Hoe maakt men een overkapping voor fietsen? Question,likes_count:slug.


Fietsenstalling hout

De Lutra-Box biedt plaats voor of meer fietsen, bakfiets, motor, of scooter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts