vrijdag 9 juni 2017

Dubbele vlindermachine

De BM900-2-S dubbele vlindermachine is vooral geschikt voor kleine tot middelgrote vloeren. Deze machine verbruikt slecht 5L per uur en heeft een werkafstand van 15mm. Ride-on vlindermachine , 2x Ø7 MK8-Een compleet verassend nieuw ontwerp. Waar veel vlindermachines steeds groter en zwaarder worden hebben wij ervoor gekozen deze kleine gigant in ons assortiment op te nemen.


De dubbele vlindermachine past door elke deur! Toepassing zijn zeer divers.

Deze vlindermachine is betrouwbaar, compact, licht en toepasbaar voor zeer veel werkzaamheden. Wij verkopen vlindermachines , trilnaalden, vloerzagen, bouwverlichting en handgereedschap. Deze krachtig aangedreven vlindermachine is betrouwbaar, compact, licht en toepasbaar voor zeer veel werkzaamheden. De meest populaire allround Dubbele vlindermachinel!


Met een vlindermachine (ook wel: troffelmachine) kunt u een perfect gladde betonvloer realiseren. Bent u ook op zoek naar een vlindermachine ? Dan bent u bij Lievers Holland aan het juiste adres. Enkele en dubbele vlindermachine.

Populaire allround Dubbele vlindermachinel! Zeer eenvoudig in bedieing. Door geringe afmetingen kan deze machine makkelijk door een deuropening. Al ruim jaar staat Timmers Holland B. Een vlindermachine is een apparaat om door middel van schuren beton glad te maken, om bijvoorbeeld onevenheden vlak te maken.


Door de optionele vario aandrijving draait deze machine zowel met dichte schijven als met bladen met zeer hoge snelheid. Door de gebruiksvriendelijke bediening kan één persoon deze machine bedienen en wordt. Onderdelen Wij verkopen niet alleen vlindermachines , maar ook losse onderdelen voor uw vlindermachine. Dit kan goedkoper zijn dan een hele nieuwe machine. Hieronder vindt u een ruim overzicht van onze vlindermachines en bladen.


Zo kunt u ook bij Nemaco Bouwmachines terecht voor mechanische troffelmachines, trilnaalden, afwerkspanen, betonmolens, dwangmengers, etc. Tevens altijd een ruime voorraad gebruikt bouwmaterieel aanwezig! Dubbele 90cm vlindermachine van bt uit belgië bt900-hpfh24.


Onze enkele en dubbele troffelmachine worden aangeboden in samenwerking met Whiteman. Lievers en Whiteman zijn bekende namen in Europa en daarom bieden we een garantie voor hoogwaardige troffelmachines die de beste resultaten opleveren. Al zo’n twintig jaar zetten we samen onze kennis en ervaring in voor de ontwikkeling van nóg betere machines.


Zelf beton vlinderen is best een zwaar klusje.

De vlindermachines zijn vrij krachtig en het vergt nog aardig wat spierkracht om deze apparaten goed onder controle te houden. Verder is het wel handig als je een beetje ervaring hebt met een vlindermachine. Wij zijn de enige officieel aangewezen importeur voor Lumag machines. Maar ook afstrijk- en vlindermachines die in minder tijd meer hoogwaardige beton oplossingen creëren.


Vlindermachine en troffelmachine kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts