donderdag 29 juni 2017

Groot vogelbad

Wij bezorgen door heel Nederland en België. Snelle levering, uitstekende service. Traditionele en moderne schalen met fonteinfunctie in onze webshop. Koop hier alle dierenbenodigdheden!


Nu alles voor de laagste prijs.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door onze Groot collectie. Eerst passen, achteraf betalen! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Met dit grote vogelbad kan uw vogel in de kooi zijn of haar bad nemen zonder veel knoeien.


Relaxdays Gietijzeren vogelbad groot , standaar Geniet van de aanblik van spatten, mezen of amels die deze mooie vogelbakken bezoeken. Dit vogelbad gietijzer op pin ( groot ) is zoals de naam al aangeeft gemaakt van gietijzer. Het vogelbad is met de hand vervaardigd en daarom is ieder stuk uniek.

We hadden een klein betonnen vogelbadje maar deze brak na een paar jaar al doormidden, na de tweede keer lijmen zetten we een plastic onderzetter in de tuin die ik ook voor de vogels in de volière gebruikte. Dat stond toch niet zo mooi bij de zwerfkeien in de rotstuin die er al jaren lagen. Vogelbad groot op sokkel grijs.


Afmeting van plateau in het midden van de schaal is Ø cm. Zo goed als nieuw Ophalen. Dit groot en mooi vogelbad uit geglazuurd en gekleurd keramiek is zowel visueel aantrekkelijk als functioneel voor de vogels in… Meer.


Wij streven naar een uitstekende. De keramieken vogelbaden zijn verkrijgbaar met vrolijke bloemenprints. De grootste vogelbaden hebben een diameter van centimeter, de kleinste van ongeveer centimeter. Schalen en met Fonteinfunctie. Alle dierenbenodigdheden online!


Het is eveneens een geweldig cadeau voor elke vogelliefhebber. Prachtig groot en stevig vogelbad op voet om vele vogels naar de tuin te lokken. Voor de laagste prijs op Beslist.


Alie van Veldhuizen geeft het zelfgemaakte betonnen vogelbad een felgekleurde oppepper met een getrapte sokkel voorzien van frisse bloemen. Volg haar stappenplan en laat je inspireren.

Het lijkt wel alsof dit badje vol is geplakt met snoepjes. Dit is nog eens een letterlijke vertaling van een vogelbadje. Dit zware vogelbad is een absolute aanvulling voor elke tuin.


Een letterlijke vertaling. De dikke en onregelmatige rand is versierd met een vogeltje in hetzelfde materiaal waardoor de schaal bovendien heel decoratief oogt in de tuin of op het terras. Bevestig daarom dit Badhuisje in de vogelkooi. Dit plastic vogelbadje is eenvoudig op te hangen en gemakkelijk schoon te maken.


Trixie groot vogelbad 19x21x21cm. Vele soorten vogelbadjes ter verkoeling en verzorging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts