vrijdag 16 juni 2017

Kleine fietsenberging

Zet u fiets altijd droog neer. Bekijk Snel de mogelijkheden op onze website! Groot aanbod tuinartikelen online! Een fietsenberging van Blokhut.


Naast gewone fietsen kunt u vrijwel elk type fiets of tweewieler erin kwijt.

Ook voor uw elektrische fiets hebben wij afsluitbare fietsenbergingen die de fiets beschermen tegen diefstal en weersinvloeden. Een ombouw, van hout of van kunststof, is zeer gebruiksvriendelijk en compact. Vind de beste selectie kleine fietsenberging fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kleine fietsenberging voor de dutch luidspreker markt bij. Het is een naar verhouding kleine investering met veel gebruiksgemak.


Van het gebruik als gereedschapskast of - huisje tot (motor) fietsenberging. Daarnaast beschikken we ook over verschillende containerombouw mogelijkheden. Met dit type berging kunt u de afvalcontainers netjes wegwerken buiten het zicht.


Houtopslag kan een overkapping hebben, zodat het hout beter droog blijft.

En een kliko ombouw werkt de huiscontainers makkelijk weg. Geen lelijke kliko’s meer in de tuin, dankzij de handige container ombouw. Alle soorten bergingen zijn er in veel soorten en maten. Grote bergingen en kleine bergingen, niets is te gek.


Voor veel situaties heeft ProVelo een mooie oplossing. Ons Noord-Zweeds vurenhout, ook wel Het Zweedse Hout genoem is vervaardigd uit het best verkrijgbare vurenhout uit het noorden van Zweden. Door de langzame groei van dit hout zijn de jaarringen klein , en omdat het herzaagd is uit balkenhout zijn er geen uitgevallen noesten en schorskanten aanwezig.


Wie een ingrijpende verbouwing of een nieuwbouw plant, kan al van in de ontwerpfase rekening houden met de komst van een fietsenstalling. Deze voorbeelden bewijzen hoe je creatief kunt omgaan met zo een inpandige fietsenberging Ypsilon Architecten in Gent gingen voor een fietsenberging in huis. Een prefab houten fiestenberging van inlands hout. We hebben een kleine berging voor trekkingfietsen ontworpen, gesitueerd in een kleine verharde tuin.


Het onbehandelde larikshout en het groene dak van de berging contrasteert mooi met de donkerrode verharding van de tuin. De fietsenberging is klein en gemaakt van verzinkt staal dat voorzien is van een poedercoating en beschermende coating. Toch heeft u meer dan voldoende ruimte voor de fiets.


Metalen tuinhuisje (m3) KLEIN Zwart berging schuur. VOOR 21:BESTEL DE VOLGENDE WERKDAG AL BIJ U THUIS BEZORGD!

Een compacte motorberging of fietsenberging biedt uitkomst. Van Kooten biedt een compacte fietsenberging aan die u gemakkelijk kunt plaatsen in uw tuin of oprit. Zeker bij slechter weer is het fijn dat uw motor, fiets, scooter of scootmobiel droog en beschut staat in uw berging of stalling.


Het is maar een kleine voortuin, maar toch veel te beleven. Fietsenstalling in uw tuin. Je kan er zitten op het terras, er is een fietsenberging met planten op het dak en er zijn een soort frames als verticale tuin als alternatief voor een schutting of haag. In de HOME, GARDEN en PRO kunnen tot fietsen in worden opgeborgen. Maar zoek even op pinteres bike storage, of bike garage of bike storage garage oid.


De Velo-Boxx is sterk, slijtvast en diefstalbestendig. Dan heb je een klein beetje beeld bij hoe het eruit zou kunnen zien. Zoekt u een kleine berging in een tuin?


Dan komt u uit bij onze tuinkasten. Steeds meer mensen kiezen voor een metalen of houten tuinkast in de tuin voor het snel opruimen van tuinkussens, tuingereedschap en andere kleine tuinartikelen. Kies uit diverse formaten Geïmpregneerde houten tuinkasten met plat of tuinbergingen met puntdak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts