vrijdag 16 juni 2017

Revalidatie amsterdam

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Elke dag zetten ruim 7professionals zich met plezier in om mensen te helpen het leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Soms gebeurt er ineens iets en staat je leven volledig op z’n kop.


Ook een schijnbaar kleine kwaal kan leiden tot een ingrijpende diagnose en een langdurig traject van behandeling en revalidatie. Soms sluipt het er langzaam in, maar het kan ook zijn dat u aan het herstellen bent van een operatie of een Whiplash.

Tijdens uw revalidatie verblijft u op een afdeling gespecialiseerd in revalidatie. De revalidatieafdeling is een prettige, stimulerende omgeving, waarin u op een actieve manier werkt aan uw herstel. Amsterdam en revalidatiecentrum Amsterdam.


U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij.


Contact bij spoedgevallen reumatologie Alle locaties. CIR revalidatie levert trajecten die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten of chronische vermoeidheidsklachten hun leven weer op kunnen pakken.

Je wordt niet 1 ‘de oude’, wel ‘1 de nieuwe’. U kunt voor revalidatie terecht bij onze Herstel afdeling in De Poort. Wilt u revalideren, maar bent u al ontslagen uit het ziekenhuis? Dan kan uw huisarts u ook aanmelden bij Amsta.


Revalidatie speciaal voor ouderen. Het is een individueel proces, dat bij de één sneller verloopt dan bij de ander. Wie door ziekte, ongeval of een aangeboren aandoening beperkt raakt, krijgt te maken met medisch specialistische revalidatie.


De patiënt krijgt zijn behandeling van een multidisciplinair team, dat onder leiding staat van een revalidatiearts. We bieden mogelijkheden voor poliklinische revalidatie. De behandeling voldoet aan de Zorgstandaard Chronische Pijn, is multidisciplinair en wordt uitgevoerd onder leiding van een revalidatiearts of physician assistant. Eerst worden uw mogelijkheden, beperkingen en wensen in kaart gebracht.


Basalt is als een rots in de branding. U wordt bij ons omringd door een team van verschillende soorten gespecialiseerde behandelaars. In De Die kunt u wonen, meedoen aan de activiteiten en gebruik maken van onze voorzieningen. Wonen in De Die betekent wonen in een veilige omgeving met hulp waar u dat nodig heeft.


Heliomare RD heeft als doel toegepast wetenschappelijk onderzoek te doen op het gebied van revalidatie , onderwijs, sport, arbeidsintegratie, wonen en dagbesteding. Door de onderzoeksresultaten te implementeren in de dienstverleningsprocessen van Heliomare wordt een bijdrage geleverd aan de kwaliteit van leven van mensen met een beperking.

Dé specialist voor duurzaam herstel van gezond functioneren. Ook is er een Multiple Sclerose team. Er zijn goede behandelteams. Onze wachttijden zijn kort. Het is vaak onwennig en eng om te gaan bewegen na zoiets ingrijpends als een operatie of ongeluk.


Op donderdag oktober jl. Op de nieuwe afdeling gaat Hof van Sloten GRZ Orthopedie aanbieden. Heeft u last van langdurige pijn, vermoeidheid of een burn-out? Kunt u niet meer werken en sporten of heeft u een ander lichamelijk probleem?


Bent u al bij verschillende artsen geweest en weet u echt geen oplossing meer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts