vrijdag 9 juni 2017

Ice blue grind

Blue iCE prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Laat je inspireren door ons grote aanbod BLUE.


Jij bepaalt hoe je betaalt!

Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Mooi op siervlakken, oprit, etc. Direct leverbaar in elke gewenste hoeveelheid. Dit komt met name door de unieke blauwe gloed én de veelzijdige toepasbaarheid.


Anti-worteldoeken houden onkruid weg bij uw grind. Als u de ondergrond erg vaak gebruikt zoals bijvoorbeeld uw oprit of parkeerplaats dan kunt u het beste kiezen voor de splitplaten of de. Dit split is geschikt als decoratie-element in jouw tuin.


Het grind is door de hele tuin te gebruiken en kan verschillende doeleinden hebben.

Zo kun je grind gebruiken als tuinpad of oprit, maar ook kunnen de kiezels een decoratieve functie hebben. Door de natuurlijke uitstraling en kleurstelling past het grind vrijwel in ieder tuinontwerp. Prijs per bigbag van 5kg.


Bigbagsiergind levert alleen de beste A kwaliteit split en grind. Dit vanwege de unieke kleur en het feit dat de steensoort geschikt is voor hoge belasting. Het is één van de populairste soorten.


Daarnaast is het scherp geprijsd. Koop nú Grind in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met bigbag bedekt u ±20m(5cm dik).


Plaats de bigbag in de winkelwagen, toets uw postcode in zodat de transportkosten verschijnen. Hiervoor maken wij graag een scherpe offerte, neemt u even contact met ons op. De meest populaire verpakking is de 1mbigbag lce blue grind. Ice blue split is ook verkrijgbaar in een grotere variant.


Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies, neemt u dan gerust contact met ons op. Populaire verpakkingen zijn de 1mbigbag. Aangeboden prachtige icy blue split voor een mooie strakke tuin of oprit kleur: licht grijs grind een scherpe.


Icy blue siersplit 8-mm, levering in Noord Holland.

Uniek in Nederlands: Icu blue grind. Naast de split variant nu ook de. De kleur maakt dit product ook zo gewild. Al jaar een betrouwbaar familiebedrijf. Correcte service en passend advies.


Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen. Het zijn blauwgrijze stenen. U kunt met deze grind makkelijk zelf paden aanleggen in uw tuin of (een deel van) een oprit maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts