vrijdag 23 juni 2017

Verlengsnoer oprolbaar

Verlengsnoer oprolbaar

Specialistisch advies nodig? Oprolbaar verlengsnoer va. Bekijk ons gehele haspels verlengsnoeren assortiment online. Verlengsnoeren van Vekto zijn niet Duur en Direct Leverbaar! Vekto is de nummer in contactmateriaal.


Verlengsnoer oprolbaar

Haspel, automatisch oprolbaar - Verleng je stopcontact met deze handige kabelhaspel met meter oprolbare kabel en meter aanloopsnoer. Je kunt de haspel eenvoudig aan de muurbeugel bevestigen op je wand of plafon zodat jij altijd een extra stroompunt bij de hand hebt. Dit oprolbaar verlengsnoer is 2m lang.


Het witte verlengsnoer zit in een blauwe haspel met in het midden een 16A stopcontact. Een opgerold snoer kan zijn warmte namelijk niet kwijt en kan daardoor oververhitten. Leverbaar in verschillende kleuren en makkelijk te bedrukken met jouw logo.


Kabelbox verlengsnoer kabelhaspel kabel verleng haspel met geaarde stopcontacten meter Kabel box. Bij GAMMA vind je een ruim aanbod haspels en kabelboxen, bruikbaar voor elke toepassing die stroom op een plaats zonder vaste stroomaansluiting vereist. Een verlengsnoer op een haspel geeft je daarmee veel bewegingsvrijheid. Voor het kopen van een goede haspel ben je bij GAMMA dus aan het juiste adres. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Deze oprolbare verlengkabelhaspel is ontworpen met een comfortabele handgreep en ideaal te gebruiken als verlengsnoer zonder de problemen met knopen in je kabels, dankzij de praktische haspel. De overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat de kabelhaspel niet te warm wordt en voorkomt tevens kortsluiting. Exin kabelhaspel automatisch oprolbaar zwart 3x de beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA. Oranje kleur en voorzien van klep. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Verlengsnoer oprolbaar

De haspel heeft een verlengsnoer van meter en zelfsluitende klepjes over de stopcontacten. Dankzij het breekvaste kunststof heeft de haspel een extra lange levensduur. Dit exemplaar is eenvoudig oprolbaar , bestand tegen regen en voorzien van een overhittingsbeveiliging. Al onze artikelen zijn, in principe, leverbaar uit voorraad.


Voor 21:besteld de volgende dag in Huis! De stroomkabel is van het type H07RN-F 3Gen heeft een lengte van meter in totaal. Het uitrolbare verlengsnoer met het stopcontact is meter en de stroomkabel die je in het stopcontact in de muur steekt meter.


Door het draaimechanisme is de verlengsnoer makkelijk op en uit te rollen. Zo heb je altijd een lange verlengsnoer bij de hand die compact is en niet veel plek in beslag neemt. Een kabelhaspel is een haspel met daarin een contactdoos gemonteerd.


Daarnaast zijn kabelhaspels voorzien van een verlengsnoer. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit. Kabelhaspels voor professioneel en thuisgebruik bij Praxis. Gesloten kunststof behuizing.


Verlengsnoer oprolbaar

De ingevoerde gegevens worden verwerkt door de Manutan Group. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Outlet aanbieding Nu voor 1. Een handige gadget voor iedereen die mobiel is!


Een oprolhaspel is een verlengkabel of verlengsnoer op een haspel. Dit is met een slang voor perslucht, water of met een elektriciteitskabel. Deze kunnen bevestigd worden aan de muur (kan 180° gedraaid worden) of op de grond geplaatst worden.


De lengte van de slang bij de verschillende kabelhaspels varieert van tot meter. Vind de beste selectie automatisch oprolbare kabelhaspel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit automatisch oprolbare kabelhaspel voor de dutch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts