donderdag 29 juni 2017

Palmbomen huren

Verhuur van palmen, tropische en mediterrane planten. Sfeervolle tropische feestaankleding en bamboe statafels huren. Uw feestlocatie een tropisch paradijs! Als u voor slechts een korte periode één of meer palmbomen als groendecor nodig heeft, is het veel goedkoper om deze palmboom te huren in plaats.


Dat kan alleen bij Kunstpalm. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Palm je gasten in met een tropische of exotische sfeer door de mooiste palmbomen neer te zetten. Met diverse palmbomen in verschillende groottes en hoogtes maak je er meteen een tropisch feest van. Zet ze neer bij de ingang of in een andere ruimte en de toon is gezet voor een exotische ervaring.


Wij verhuren aan zowel bedrijven (grote evenementen) als aan particulieren. Wilt u een palm huren voor uw evenement? Dan bent u bij Teeninga palmen op het juiste adres!


Doordat wij een grote voorraad palmbomen hebben, kunnen wij u voorzien van de prachtigste palmen vers van onze kwekerij ! Deze palmbomen halen de gehele sfeer op en zorgen voor een bijzondere omgeving.

Bekijk ook onze bloembakken om het plaatje af te maken. De palmboom is natuurgetrouw nagemaakt en is meter hoog. Je kan hem huren in combinatie met de bananenboom voor de volledige tropische ervaring.


Wil je de palmbomen zelf komen halen dan heb je dus een hoge bestelwagen van minimaal 220cm nodig. Denk hierbij aan het decoreren van uw VIP area op een festival tot de aankleding van een themafeest of productpresentatie. Met onze ervaring en kwaliteitsproducten maken we ook van uw evenement een onvergetelijk evenement. Het bovenstaande kan naar wens verder aangevuld worden met raffia parasols, bistrotafels, namaak-papegaaien, (decoratie) hangmatten, rieten matten, bloemenkransen, kokosnoten (kunststof) voor cocktails, limbostok met palmbomen als staander, enz.


De decordoeken zijn 20m breed en m hoog en kunnen aan bv. Palmbomen huren , alle afmetingen snel bezorgd op locatie. Zoals palmbomen , olijfbomen, heesters en meer. Kortom bomen in alle soorten en maten.


Bij verhuurbomen zit u goed. Staat de gewenste beplanting niet in onze assortimentslijst informeer dan naar de mogelijkheden. Bij PoleyPalm de juiste sfeer voor elk evenement. Dankzij onze decoratie zal u een onvergetelijke evenement hebben. Al onze namaak palmbomen worden door onszelf geïmporteerd en uit eigen voorraad bezorgd.


Laat u verrassen en kijk snel verder!

Wij bieden dan ook zeer goede kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen en zijn daarnaast ook leverancier voor andere kunstplanten aanbieders in Nederland en België en Duitsland. Veel van onze klanten hebben slechte ervaringen met echte planten of palmbomen. Sommige palmbomen zijn steviger en beter bestand tegen harde wind of de volle zon.


De phoenix canariënsis palm is bijvoorbeeld een sterke palmsoort. Maar er zijn meer palmen geschikt voor verhuur buiten. Daarom adviseren wij u hier graag bij. Want of u palmen voor binnen zoekt, of voor buiten: Bij ons kunt u de juiste palmbomen huren.


Echte palmbomen of olijfbomen huren ? Dit geeft elk feest of evenement een geweldige uitstraling. De palmen en olijfbomen zijn leverbaar in diverse hoogtes. Een palmboom staat steeds prachtig op een evenement of feest. Door een palmboom van Palmexpert aan te schaffen brengt u een stuk vakantie gevoel en mediterrane sfeer in uw tuin!


Tevens vindt u duidelijke verzorgingstips om optimaal van uw palmboom te kunnen genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts